• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Sebe ne bih trpio ni tri minuta!

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca imao je zanimljiv intervju za emisiju "Borac", gdje je istakao da Darko Vojvodić kao trener i Darko Vojvodić kao igrač nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

 Darko Vojvodić intervju Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Novi trener Borca iz Banjaluke Darko Vojvodić na klupi "crveno-plavih" debitovao je pobjedom protiv Viteza (1:0), te tako na najbolji način započeo mandat na klupi Banjalučana.

Fočanski strateg tokom reprezentativne pauze sjeo je na klupu "Velikana iz Platonove ulice", nije imao mnogo vremena za upoznavanje sa ekipom, ali je u nekoliko dana uspio da konsoliduje tim i ostvari veoma bitan trijumf.

U intervjuu za klupski sajt i emisiju "Borac", koju emituje banjalučku Elta TV, pričao je o svojoj karijeri, kako igračkoj, tako i trenerskoj, pri čemu se posebno osvrnuo na vrijeme provedeno u kopačkama.

"Tokom karijere mnoge stvari sam radio pogrešno. Ja, Darko Vojvodić trener, Darka Vojvodića igrača bih trpio jedno tri i po minuta. Onda bih ga nabio nogom", naglasio je Vojvodić.

Slikovito je opisao kako je izgledao dok je nastupao kao igrač.

"Kao igrač, bio sam jako nezgodan, nedisciplinovan. Mogu da kažem da sam bio vrhunski igrač, ali bio sam i sve ono najgore što se može spojiti u jednom profesionalnom igraču koji to nije. To me na kraju i koštalo ozbiljnije inostrane karijere. Bio sam neko ko nije volio trenirati, buntovnik, koji nije volio klišee. Ne dijelim ljude na seljake i građane, ali bio sam seljak koji je došao u grad", priča Vojvodić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

On je istakao da Darko Vojvodić kao trener i Darko Vojvodić kao igrač nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

"Sad sam skroz drugačiji i moji roditelji ne mogu da povjeruju u to. Sve ono što sada ne volim kao trener, čeka se ježim, od čega zazirem, sve ono što mi smeta kod igrača, upravo to sam bio kao igrač", samokritičan je trener Borca.

Još jednom se prisjetio detalja kada je nastupao za zenički Čelik, te naglasio da nije bio korektan prema navijačima ovog kluba.

"Igrajući za Slobodu, stekao sam ogromne simpatije navijača u Tuzli. I danas me oni vole. Međutim, u vrijeme mojih najboljih partija, prešao sam u Čelik, i to ne mojom voljom, nego zato što nekim ljudima u Tuzli nisam odgovarao. Znate, kad odete negdje, a ne ide vam se, sve vam je mrsko i sve vam smeta. Ti navijači mnogo su očekivali od mene, nisam im se odužio. Čak je moje ponašanje prema njima bilo jako ružno", iskren je Vojvodić.

"Kad pogledam sa ove tačke gledišta, sramota me je, nije mi prijatno", zaključio je.

Pogledajte kompletan intervju...

...
Izvor: YouTube/FK Borac/Dejan Kondić

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rep.Srp.

*ud je ko struja 😀

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC