• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze napravio ŠOU: Brexit, kiša, lov i "odje**te"

Autor mondo.rs

Posle velikog preokreta Junajteda svi su jedva dočekali da čuju šta Žoze Murinjo ima da kaže... I nije izneverio - i ovoga puta dao je "meso" medijima i skrenuo pažnju na sebe.

I kada gubi i kada dobija - njegove konferencije za medije su nešto drugo.

Žoze Murinjo je posle preokreta i pobede nad Njukaslom (3:2), slavodobitno izašao pred britanske novinare i govorio o "otvorenom lovu na njega" zbog nešto lošijih rezultata Mančester junajteda u poslednje vreme...

Već meseci unazad spekuliše se o tome da bi Zinedin Zidan mogao da ga zameni, navijači su pred "Old Traford" doneli i "Zizua" od kartona, a tokom meča pevalo se o otkazu.

Sigurno je da je dobar deo navijača i javnosti protiv Žozea Murinja koji je nekako tokom karijere najbolje i funkcionisao kada bi imao neprijatelje ili "neprijatelje", da bi posle pogotka gola Sančeza kojim je njegov tim okrenuo rezultat - sočno i opsovao pred kamerama.

Govorio je "sebi u brk", na portugalskom, ali dovoljno vešto da bi to moglo da se pročita, prevede i potom "zapali" društvene mreže.


Dok je izlazio sa stadiona Murinjo je "hejterima" poručio "odje**te ku***ni sinovi", dok je posle utakmice govorio o krivici i krivima.

"Idem večeras u London, a ako sutra bude tamo padala kiša - znajte da je moja krivica. Ako bude nekih problema tokom usklađivanja Brexita - isto je moja krivica. Moram da budem spreman za to. Ovo je već previše lova na mene... Ali, navikao sam", kazao je Murinjo i istakao da neki igrači (mlađi) u njegovom timu nisu psihički spremni za tako nešto.

Otvoreno je čak kritikovao Markusa Rašforda rekavši da je bio "tužan" na terenu, a Skota Mektomineja, jednog od ljubimaca, da je bio "uplašen".


"Čak su i iskusni igrači pravili greške koje nisu normalne", dodao je Murinjo.

"Specijalni" je odbacio tvrdnje da ga igrači "bojkotuju" poručivši da to nije normalno jer oni ne igraju za njega nego za Mančester junajted, a naveo je i da su na poluvremenu dugo razgovarali i zaključili da ne mogu jedni drugima da obećaju pobedu - ali mogu borbu bez straha.

"Nije do izmena, to je do mentaliteta i želje. Samo je klub važan, nije ovo o meni ili igračima... U drugom poluvremenu su dali sve od sebe i zato su pobedili".

Ipak, pitanje o budućnosti je neizbežno...

U britanskim medijima se uoči meča sa Njukaslom čak pojavila priča da će Murinjo biti smenjen iako danas bude slavio, te da je njegova zamena spremna...

"Dali su mi ugovor do jula 2020. godine. Nikome nisam prislonio pištolj na čelo, dali su mi taj ugovor jer su želeli da mi ga daju", upozorio je Murinjo kome u slučaju otkazu sledi isplata gotovo 30 miliona evra koliko mu Junajted "dođe" do kraja ugovora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC