• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaskrsnuće Junajteda u režiji "najgorih"!

Autor mondo.rs

Na početku meča "Old Trafordom" je odjekivalo da će Murinjo biti otpušten ujutru, da bi navijači posle pogotka Aleksisa Sančeza skandirali pesmu podrške gospodinu "Specijalnom".

Kakav meč na "Old Trafordu"!

Već u prvih deset minuta videlo se koliko igrači Mančester junajteda, usled svih priča o problemima unutar tima, nisu "u utakmici", pa su Kenedi i Muto dva puta savladali Davida de Heu, ali imao je tim Žozea Murinja snage za preokret...

Najavu toga doneo je Huan Mata iz slobodnjaka u 70. minutu, da bi oni najkritikovaniji od početka sezone - i verovatno u najgoroj formi - uspeli da donesu i tri boda.


Posle saradnje Pogbe i Marsijala - ovaj potonji je postigao prelep gol u 76. minutu, da bi rezervista Aleksis Sančez u 90. minutu  - i to glavom! - na centaršut Ešlija Janga doneo pobedu Mančester junajtedu i verovatno mirnije dane za menadžera Junajteda...

MANČESTER JUNAJTED - NJUKASL 3:2 (0:2)


Koliko je nemirno u klubu najboljeg govori i to što su navijači pred meč doneli "kartonskog" Zinedina Zidana, za koga se spekuliše da bi mogao da ga nasledi.

Ipak, pesmu da će biti "otpušten ujutru" s početka utakmice na kraju su zamenila skandiranja "Žoze Murinjo", koja govore da ipak Portugalac i dalje ima podršku većeg dela navijača koji je stao na njegovu stranu.

Igrači su na početku meča delovali potpuno dekoncentrisano, pa je grešku Nemanje Matića kaznio njegov nekadašnji saigrač iz Čelsija - Kenedi, na dobar pas Pereza.

Odbrana je "pucala" po šavovima, pa je i ovoletošnje pojačanje "svraka" Muto uspeo da zatrese mrežu De Hee, a da španski golman nije bio pribraniji - rezultat bi na semaforu bio još nepovoljniji po njega i njegove saigrače.

Murinjo nije dugo čekao i odmah je s terena povukao lošeg štopera Bajia i u vatru "bacio" ofanzivnijeg Matu, koji mu se golom revanširao u drugom poluvremenu.


Pre pogotka Španca videli smo po veliku priliku za Lukakua i Matića, ali njihove promašaje su, srećom po Murinja, do kraja meča uspeli da isprave Aleksis Sančez i Antoni Marsijal, igrači koji nisu dali gol u Premijer ligi od aprila odnosno od januara!

Da li dolaze bolji dani za njih i Junajted?

Sve rezultate, strelce i tabelu posle nekompletnog 8. kola Premijer lige pogledajte OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC