• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilo Pantić u četvrtak na snimanju

Autor mondo.rs

Vezista crno-belih biće na detaljnom pregledu dan posle meča protiv Zemuna.

 Danilo Pantić povrijeđen Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana trijumfalno su nastavili odbranu trofeja u Kupu Srbije, jer su pobedili 2:0 na gostovanju Zemunu.

Ipak, šefu struke crno-belih Zoranu Bati Mirković ostao je posle uspeha i razlog za brigu, jer se Danilo Pantić povredio u finišu utakmice i zbog bola u zadnjoj loži morao je da napusti igru.

U Partizanu je nakon meča rečeno da će mladi vezista u četvrtak biti snimljen magnetnom rezonancom i da će tada biti poznata težina povrede, kao i dužina oporavka.

Strelac prvog gola crno-belih, Svetozar Marković, govorio je posle meča upravo o Pantiću, opisujući svoj pogodak. Mladi štoper rekao je da akcija nije bila uigravana na treningu, već da je posledica odličnog dodavanja Marka Jankovića.

"Uigravali smo dosta akcija na treninzima, ali moj gol nije bio uigran. Dača i Mare su lepo odigrali, Mare savršeno centrirao na peterac, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme".

Talentovani štoper rekao je da su crno-belih odigrali utakmicu kakvu su i očekivali - tešku.

"U prvom poluvremenu smo imali šanse, lopta je bila uglavnom u našem posedu, ali u završnici nismo bili mirni i nismo uspeli da iskoristimo šanse. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu do postignutog gola, da bismo smo se potom povukli, što nismo trebali da uradimo. Kada se saberu utisci možemo biti zadovoljni, jer smo pobedili i nastavili takmičenje u Kupu Srbije", dodao je on.

Sledeći meč crno-beli će odigrati u subotu, protiv Napretka.

"Niz utakmica koji dolaze u narednih desetak dana je veoma težak. Tu je i vanredno kolo u sredu. Napredak je veoma nezgodan i očekuje nas ozbiljna borba na našem terenu. Sada se spremamo za subotu i već smo svim mislima u tome", izjavio je Marković.

Goran Zakarić "overio" je u završnici trijumf Partizana, a posle meča rekao je da je vrlo važno što su crno-beli uspešno priveli kraju utakmicu.

"Prvo poluvreme je bilo dosta čvrsto sa obe strane. Imali smo nekoliko polušansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. U drugom poluvremenu smo krenuli dosta agresivnije, postigli gol posle desetak minuta igre što nam je olakšao dalji tok utakmice. Imao je i Zemun svojih šansi, ali na sreću nisu dali gol. Pred sam kraj utakmice postigli smo i drugi gol i rešili pitanje pobednika što nam je bilo od izuzetne važnosti, jer su ovakve utakmice pune iznenađenja, ali mi to nismo dozvolili".

"Zemun se pokazao kao nezgodan protivnik, ali najvažnije je da smo prošli dalje u četvrtfinale", zaključio je Zakarić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC