• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pred Slobodu: Katastrofa sve osim pobjede

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Crveno-plavi u subotu (17.00) dočekuju pretposljednji tim Prve lige Republike Srpske s imperativom osvajanja tri boda.

 Borac - Sloboda MG, najava 18. kolo Prva liga RS Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki Borac je poražen u srijedu na Gradskom stadionu od Širokog Brijega (0:1), koji je prošao u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine, što je jako pogodilo trenera Darka Vojvodića što je i priznao odmah nakon revanša četvrtfinalne utakmice.

Vojvodić: Banjaluko, hvala i izvini!

Naravno, za fudbalere Borca nema mnogo vremena za analizu i saniranje poraza jer već u subotu dočekuju Slobodu iz Mrkonjić Grada u 18. kolu šampionata Srpske.

"Nakon kup utakmice, koja je na mene ostavila traga, kako fizički, tako i emotivno, vraćamo se u naše okruženje gdje smo favoriti i gdje moramo da pobijedimo. Sve drugo osim pobjede za nas bi bilo ravno katastrofi. Spremni smo za Slobodu, koja je dobra ekipa sa dobrim trenerom (Željko Vranješ). U prvom dijelu sezone bila je tvrda utakmica, ali vjerujem se da će sutra moji momci biti na visini zadatka. Uostalom to im je obaveza i dužnost, pa očekujem pozitivan rezultat", rekao je Vojvodić.

Prema njegovim riječima, cilj Banjalučana je povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i od toga neće odustati.

"Sve najave iz protivničkog tabora da, ako bude regularno, da će nas neko pobijediti tri puta...Moram reći da sam i ja najavio pobjedu nad Širokim Brijegom, pa sam bio u zabudi, tako da su i oni u ogromnoj zabudi. Borac je Borac i biće prvi na kraju i to ubjedljivo".

Vojvodić u sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na Sinišu Dujakovića i Đorđa Ćosića zbog tri žuta kartona, Delimira Bajića zbog povrede, kao ni na mladog golmana Kenana Topalovića, koji je oslobođen zbog reprezentativnih obaveza.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Gol Borca protiv Mrkonjićana braniće Nemanja Trkulja, koji je pohvalno govorio o Slobodi, ali takođe nije ostavio nadu gostima da će ostati neporaženi u Banjaluci.

"Ekipa Slobode je čvrsta ekipa koju smo ne baš lagano pobijedili u prošloj polusezoni. Sigurno zaslužuju respekt i ne trebamo ih potcijeniti i tako smo se spremali. Vjerujem da ćemo se radovati u meču koji je uvertira za derbi u narednom kolu protiv Sloge. Sutra pobijedimo, a u narednom kolu imamo šansu da 'riješimo' prvenstvo. Jako je pozitivna atmosfera u svlačionici i tako je pred svaki duel, svejedno da li kod kuće ili u gostima, pa vjerujem da ćemo se sutra radovati novoj pobjedi", podvukao je čuvar mreže crveno-plavih.

PRVA LIGA RS, 18. KOLO

Subota (14.30)

Kozara - Sloga Gornje Crnjelovo
Podrinje Janja - Modriča
Sutjeska Foča - Drina Zvornik
Tekstilac - Slavija
Zeljezničar - Rudar Prijedor
Borac - Sloboda Mrkonjić Grad (17.00)

TABELA: Borac 44, Sloga GC 41, Rudar 31, Kozara 22, Željezničar BL 21, Podrinje 20, Modriča 19, Slavija 19, Sutjeska 17, Drina 17, Sloboda 17, Tekstilac 14.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC