• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović u 16.30 o svojoj najvažnijoj utakmici

Autor mondo.rs

Trener Bolonje u subotu popodne će održati konferenciju za novinare, povodom informacije da će zbog bolesti možda morati da se povuče sa klupe italijanskog prvoligaša.

Kakav će biti naredni potez Siniše Mihajlovića?

Evropska fudbalska javnost, a naročito srpska i italijanska, u subotu je šokirana viješću da će čovjek koji je proljetos preporodio ekipu Bolonje i iz zone ispadanja je doveo do 10. mjesta u Seriji A, možda morati da ustupi mjesto drugom treneru, kako bi se fokusirao na liječenje "ozbiljne bolesti".

Portal "Fudbal Italija" navodi da je ekskluzivnu vijest u listu "Korijere delo sport" objavio novinar Ivan Zacaroni, koji je Mihajlovićev prijatelj i da stoga ne treba sumnjati u relevantnost pomenute informacije.

Ipak, Mihajlović (50) tek treba da saopšti koliko je situacija ozbiljna i u zavisnosti od toga, da li će iz Bolonje otići samo privremeno, ili će klub krenuti u potragu za trajnim novim rješenjem.

Pres konferencija u Kasteldeboleu, trening centru Bolonje, zakazana je za subotu u 16.30 časova.

Nekadašnji selektor Srbije ove nedjelje nije otputovao sa ekipom na visinske pripreme, zvanično zbog visoke temperature i simptoma gripa.

Pošto su ljekari bili zabrinuti zbog njegovog stanja, naloženo je da Miha obavi detaljnije testove, poslije kojih mu je navodno rečeno da mora da "započne agresivan tretman", što bi vjerovatno podrazumijevalo svakodnevne, višesatne terapije i isključivanje stresa, kao sastavnog dijela trenerskog posla.

Siniša Mihajlović
Izvor: Youtube/Pubblisole

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC