• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispao još jedan nosilac: Ovo su mogući rivali Zvezde!

Autor mondo.rs

Iznenađenje i u Rumuniji! Pročitajte ko su potencijalni protivnici crveno-bijelih u 3. kolu kvalifikacija.

 Liga šampiona kvalifikacije ispao još jedan nosilac poznati potencijalni rivali Crvene zvezde Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dogodila su se dva iznenađenja u uvodnoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, poslije koje je Zvezda saznala spisak mogućih rivala na žrijebu za treće kolo u ponedjeljak.

Povlašćeni pri izvlačenju kuglica biće Ajaks, Seltik, Kopenhagen, Dinamo Zagreb, BATE Borisov i APOEL. Ujedno, to su potencijalni rivali Zvezde.

Najveće "tumbanje" u srijedu je doživio APOEL, koji je iskoristio kiks dva nosioca.

Bugarski šampion, Ludogorec, i ovog ljeta se sapleo u duelu protiv Mađara, ali nije bio jedini povlašćeni koji je završio učešće u prvoj rundi.

Kazahstanski prvak, Astana, takođe je bio među nosiocima i takođe je ispao.

Nekadašnji učesnik grupne faze najjačeg takmičenja pao je u Rumuniji, u dvomeču protiv Kluža, iako je u prvoj utakmici pobijedio 1:0.

Kluž - Astana 3:1 (2:1) /rezultat prve utakmice 0:1/

Iako je ekipa reprezentativca Srbije Antonija Rukavine i golmana Nenada Erića prva dala gol u Rumuniji (u 4. minutu), francuski napadač Bilel Omrani pogodio je dva puta za trijumf domaćih, u 10. i 73. minutu.

Uz autogol gostiju u 26. minutu, to je bilo dovoljno da Kluž iznenadi favorita i da zakaže svoj dvomeč protiv Makabija u drugom kolu kvalifikacija.

U toku meča u Klužu, umalo je ispao još jedan favorit, BATE Borisov, ali je na terenu poljskog prvaka Pjasta gol odluke u 87. minutu dao defanzivac Zahar Volkov i spriječio još jedno iznenađenje...

Srpski internacionalci Aleksandar Filipović i Slobodan Simović odigrali su cijeli meč za BATE, dok je Nemanja Milić ušao sa klupe pri nepovoljnom rezultatu na poluvremenu (1:0).

Pajst je imao plasman "u džepu", ali je pao u posljednjih deset minuta meča.

BATE je pobjegao sa "giljotine" uz veliki doprinos Francuza Ervena Mukama jer je on u 83. minutu iz penala dao gol i kaznio grešku golmana Pjasta, koji je prethodno skrivio jedanaesterac i "pogurao" svoj tim ka eliminaciji.

S obzirom na ovakav epilog u Rumuniji i Bugarskoj, APOEL se pomjerio za dva mjesta unaprijed i postao mogući rival Zvezde u trećem kolu.

Podsjetimo, za Kiprane je u utorak golom debitovao doskorašnji defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić. On će imati pravo nastupa u nastavku kvalifikacija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC