• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep Gvardiola: Super je Megvajer, ali nemamo mi te pare

Autor mondo.rs

Menadžer "građana" prebacio lopticu u dvorište najvećeg rivala, zbog dolaska Megvajera kazao je da su sada i oni konkurenti za titulu.

Engleski štoper je oborio rekord!

Hari Megvajer (26) postaće najskuplji defanzivac u istoriji fudbala kada Mančester junajted ozvaniči njegov dolazak iz Lester sitija, a koji se čeka dok klub pripremi promo materijal, fotografije, video-snimke, zanimljivu promociju na društvenim mrežama…

Već sada je jasno da je Megvajer novi fudbaler "crvenih đavola" pošto su ga platili čak 85 miliona funti, nadmašivši rekord koji je pre toga držao Van Dajk iz Liverpula.

Zanimljivo je da se Mančester junajted tokom čitavog prelaznog roka "borio" za potpis Megvajera protiv gradskog rivala Mančester sitija - koji je bio i situaciji da mu ponudi mesto startera u šampionskom timu i rad sa jednim od najboljih trenera sveta.

Međutim, Junajted je bio uspešniji.

Razlog za to jeste i obeštećenje koje su bili spremni da plate, a Siti nije, što je sam Pep Gvardiola potvrdio na konferenciji za medije posle Komjuniti šilda.

"Hari Megvajer je igrač vrhunske klase! Bili smo zainteresovani za njega, ali nismo imali novca da ga dovedemo. Junajted je imao. Čestitam im na tom pojačanju", kazao je Pep Gvardiola i potom prebacio veliki teret na leđa rivala.

"Sa igračima koji su kupili i oni konkurišu za titulu".

Videćemo da li će Mančester siti uspeti da dovede štopera pre zatvaranja "pijace" u Engleskoj ili će ostati "samo" na Anhelinu, Rodriju i poslednje dogovorenom Kanselu.

/PRVI TROFEJ U NOVOJ SEZONI ZA GVARDIOLU: POSLE PENALA!/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC