• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi 6. kola na "Rajku": ODLOŽEN!

Autor mondo.rs

Ovo je zvanična informacija, potvrđena na sajtu crveno-belih, dok se o odlaganju Partizanovog gostovanja u Surdulici za sada govorilo samo u medijima.

 Crvena zvezda Čukarički odgođeno Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog neće se sastati ove subote od 19 časova na Stadionu "Rajko Mitić", ali će to uraditi u nekom narednom "otvorenom" terminu.

Kancelarija Superlige nastavila je da olakšava posao našim predstavnicima u evropskim kupovima i, posle tri meča iz druge i treće runde šampionata, odložila i derbi šestog kola između beogradskih crveno-belih i belo-crnih.

Povod je dvomeč između prvaka Srbije i Švajcarske za plasman u Ligu šampiona.

"Izabranici Vladana Milojevića stigli su na samo korak od grupne faze Lige šampiona, a priliku da ponove prošlosezonski uspeh pokušaće da iskoriste u dvomeču protiv Jang bojsa. Crveno-beli u sredu od 21 čas gostuju prvaku Švajcarske, a do revanša u Beogradu bilo je predviđeno da odigraju i prvenstveni meč sa Čukaričkim koji je odložen odlukom direktora Superlige", navedeno je na portalu crveno-belih.

ZVEZDA OTIŠLA U BERN, U AVIONU I EL FARDU BEN!



odložene utakmice (za sada)

2. kolo

Partizan – Javor

Rad – Čukarički

***

3. kolo

Voždovac – Crvena zvezda

***

6. kolo

Crvena zvezda - Čukarički

***

"Naš klub je, zbog veoma važnih duela na internacionalnoj sceni u narednih nedelju dana, poslao molbu na adresu Superlige da utakmica sa Čukaričkim bude odložena. Zahtev je prihvaćen, pa ćemo snage sa gradskim rivalom odmeriti u naknadno određenom terminu, zavisno od evropskih obaveza i superligaškog kalendara", navodi se u saopštenju.

Jang bojs dočekuje Crvenu zvezdu u sredu od 21 čas uz direktan prenos na TV Arenasport, a podsećamo vas da je i reporter Monda otputovao u Bern i da vas na našem portalu očekuju snimci, fotke, izjave i komentari jedna od najvažnijih utakmica prvaka Srbije ove sezone.

Revanš na Stadionu "Rajko Mitić" zakazan je već za šest dana, u utorak 27. avgusta, takođe u 21 čas, takođe uz prenos na Areni.

Superliga već je odložila jednu utakmicu crveno-belih ove sezone, onu iz 3. kola sa Voždovcem u gostima.

Pre toga, Partizan i Čukarički bili su pošteđeni obaveza u 2. kolu.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović



Beogradska štampa najavila je i mogućnost da crno-beli pomere svoj meč 6. kola sa Radnikom u gostima, ali ta informacija za sada nije potvrđena ni na portalu kluba iz Humske, ni na zvaničnom sajtu Superlige.

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan ove nedelje igra plej-of za Ligu Evrope kod kuće protiv Moldea (četvrtak, 21.00, TV Arenasport), a revanš će biti narednog četvrtka u Norveškoj.

Ekipa trenera Sava Miloševića trebalo bi da gostuje u Surdulici u nedelju u večernjim časovima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC