• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape i Kavani "spustili rampu" za transfer Nejmara!

Autor mondo.rs

Povrede dvojice napadača će najvjerovatnije "natjerati" Pari sen Žermen i Nejmara da se pomire i u novu sezonu uđu kao da čitavog ljeta nije bilo flertovanja sa Barsom i Realom.

Saigrači iz napada su možda "pokvarili" transfer Nejmara!

Već mjesecima traje saga oko odlaska Brazilca iz Pariza, "namigivao" je i Barseloni i Real Madridu da je nezadovoljan u Pari sen Žermenu, zbog čega ga Tomas Tuhel nije koristio od početka sezone, ali bi sve moglo da se promijeni posle sinoćne utakmice sa Tuluzom (4:0).

Taj meč su zbog povreda napustili Edinson Kavani i Kilijan Mbape, koji su povrijedili butne mišiće i navodno ih čeka pauza od 3-4 nedjelje...

Francuski mediji spekulišu da je to i signal Pari sen Žermenu da ne prodaje Nejmara, pošto u ekipi nemaju fudbalere koji mogu adekvatno da zamijene Kavanija i Mbapea, pa će najvjerovatnije Brazilac ostati na "Parku prinčeva".

U odsustvu trojice najboljih napadača Pari sen Žermena "zamijenio" ih je Čupo-Moting sa dva pogotka, ali je od ranije jasno da Kamerunac predvodi napad samo kada nije toliko važno.

Već u petak PSŽ igra sa Mecom i vidjećemo da li će Tuhel ovoga puta u sastav uvrstiti Nejmara ili nas čeka novi obrt u priči i transfer u jedan od dva najveća španska kluba - u sam smiraj prelaznog roka u Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC