• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi pauza pomogla da sanira povrede, TRIO POD UPITNIKOM zbog dugog puta

Autori mondo.rs Autori Jovan Terzić

"Ako ne za Rad, onda u utorak za Totenhem očekujem da imam sve igrače na raspolaganju".

 Superliga Crvena zvezda - Rad Trener Vladam Milojević Do utorka ću imati sve igrače na raspolaganjka Izvor: MN PRESS

Poslije nedelju dana pauze zbog termina za reprezentacije, fudbaleri Crvene zvezde u petak se vraćaju pred svoje navijače. Od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" gostuje ekipa Rada (prenos na TV Arena Sport 1).

Pošto crveno-bijele već u utorak čeka duel Lige šampiona sa Totenhemom u Londonu, sigurno je da će Vladan Milojević ponovo kombinovati tim i neke od vodećih igrača sačuvati napora. Prije svih one koji su putovali tokom nedelje...

Možda će vas zanimati

Upravo je to i najavio Zvezdin trener na konferenciji za medije uoči duela sa "građevinarima".


"Danas očekujemo da se vrate Ben, Degenek i Borjan. Videćemo kakva je situacija sa njima zbog dalekih putovanja. Onako 'telefonski' imam informaciju da su ok... Drago mi je zbog dobrih rezultata koje su ostvarili u svojim reprezentacijama. Ova pauza nam je pomogla zbog povreda pojedinih igrača koje smo uspjeli da saniramo i ako ne od utakmice sa Radom, onda već za duel sa Totenhemom trebalo bi da imamo sve u trenažnom procesu", najavio je Milojević.

Konkretno, povredu je zalečio Kanjas, ali je i dalje neizvjesno hoće li Boaći i Gajić moći da igraju u petak.

"Boaći vuče neku manju povredu i nije igrao iz predostrožnosti (protiv Trepče u Kupu). Vidjećemo kakva je situacija, kao i sa Gajićem. Ako ne sutra, u toku sljedeće sedmice sigurno će biti spremni".

O VAN LA PARI

"Svi igrači koji su došli zaslužuju da budu ovdje. Nisu džabe došli, ali treba im vremena, treba da budu strpljivi. La Para se polako uklapa. Velika su očekivanja u Zvezdi, traži se 'sad i odmah', ali bićemo strpljivi sa njim jer vjerujemo da će ispuniti očekivanja".

Rad je trenutno pretposljednji na tabeli Superlige sa samo sedam bodova iz 11 utakmica. Milojević, ipak, vjeruje da će "građevinari" zaigrati bolje dolaskom trenera Dragana Radojičića i stoga poziva svoje igrače na oprez.

"Rad je ekipa koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača i sigurno im je ova pauza značila poslije promjene trenera. Moj kolega Dragan Radojičić je uradio jako dobar posao prošle sezone sa Proleterom i već se vide pomaci u igri Rada. Sigurno će doći rasterećeno na 'Marakanu', imaju tim sastavljen od iskusnih igrača, ali mislim da moji igrači sve to znaju. Očekujem lijepu utakmicu, bez obzira što je petak i radni dan, pozvao bih naše navijače da u što većem broju dođu da podrže ekipu. Imamo u narednom periodu dosta utakmica. Prvenstvo se zahuktalo i svaki bod može da bude ključan za ono što želimo, a to sam već naglasio da je titula".

Sjajnom Partijom prije nedelju dana protiv Trepče u šesnaestini finala Kupa Srbije nametnuo se Veljko Simić, strijelac četiri od ukupno osam golova.

Milojević, međutim, nije želeo da otkrije da li će se krilni napadač naći sutra u startnoj postavi.

"Mi znamo ko je Veljko. On je standardan, kao i svi ostali. Drago mi je što su igrači koji nemaju veliku minutažu motivisani. To je profesionalizam i to me raduje baš iz utakmice sa Trepčom. Drago mi je što igrači prihvataju tim za koji se odlučm sa svojim stručnim štabom i izuzetno mi je drago što sarađujem sa takvim ljudima i profesionalcima".

Sigurno da stručnom štabu crveno-bijelih neće biti lako da motivišu ekipu za duel sa pretposljednjim timom Superlige samo nekoliko dana pred put u London, ali Milojević ne vjeruje da će imati problem.

"To je stvar motivacije i psihologije. Pričamo sa igračima i svjesni su da nam je prioritet svih prioriteta prvenstvo, odnosno titula. Ako smo nešto zacrtali, onda moramo da budemo jako obazrivi", upozorio je.

Osvrnuo se trener crveno-bijelih i na igru svog tima u posljednje vrijeme.

"Težimo da imamo dobru i atraktivnu igru, koju će ispratiti rezultati, ali svaka utakmica je priča za sebe i nikad ne možete znati unaprijed šta će biti".

Za kraj, Milojević je istakao da mu je žao što ekipi nije bio dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju, gdje je trebalo da bude odigran duel protiv Trepče, koji je zbog toga premješten u Staru Pazovu.

"Radovali smo se odlasku na utakmicu sa Trepčom, željeli smo da igramo tamo. Znam koliko je teško našem narodu na Kosovu. Nije stvar samo u utakmici, već u tom susretu tamo, zaslužili su i ti ljudi da vide Crvenu zvezdu. Nadam se da će doći trenutak kada ćemo opet igrati na Kosovu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC