• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević o reprezentativnoj pauzi: Kao kad se išlo u vojsku...

Autor Jovan Terzić

Večiti problem za sve ljubitelje klupskog fudbala je pauza zbog termina za reprezentacije. Evo šta o tome kaže Vladan Milojević.

 Vladan Milojević o reprezentativnoj pauzi: Kao kad se išlo u vojsku... Izvor: MN PRESS

Pauze u klupskom fudbalu zbog termina za reprezentacije mnogi navijači ne vole, a trener Crvene zvezde Vladan Milojević je na konferenciji za medije uoči duela sa Radom - prvom posle pauze - upitan za svoje mišljenje.

"Pitanje je jako dobro, ali ja se vodim time da li mogu ili ne da utičem na nešto, a na ovo ne mogu. Neminovno je da je pauza, voleo je ja ili ne, ona mora da se desi. Kao kada ste nekada išli u vojsku, niko vas ne pita da li volite to ili ne, jednostavno morate to da odradite. Meni je drago što igrači dobiju pauzu da se malo psihički odmore, provedu vreme sa svojim porodicama i malo užele fudbala. Ako radite ono što volite, onda ništa nije teško", rekao je Milojević i dodao:

"Krivo mi je ako igrači koji su pozvani za reprezentaciju ne igraju, ali to nije do mene. Sa druge strane, drago mi je što fudbaleri koje treniram dobijaju satisfakciju pozivanjem u nacionalne timove. Treba da im bude čast i zadovljstvo da predstavljaju svoju zemlju i da se odazivaju pozivima".

Za poslednje okupljanje nacionalnih timova, Zvezda je dala Milana Borjana (Kanada), Miloša Degeneka (Australija), Mohameda El Fardua Bena (Komori), Milana Pavkova, Marka Gobeljića, Milana Rodića, Nemanju Milunovića (Srbija), Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića (Srbija, U21) i Nikolu Krstovića (Crna Gora, U21).

Petrović i Krstović igrali su 180 minuta, Borjan, Degenek i Ben po 90, Gobeljić 45, Rodić 24 i Milunović 23.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC