• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Buru je bolje da ćuti: Zvali smo ga Gabi-NE-gol

Autor mondo.rs

Nekadašnji trener Intera je dao neprimjerenu izjavu o svom nekadašnjem igraču...

Frank De Bur je ove sezone igrao finale Istočne konferencije MLS lige, međutim, njegove neuspjehe na prethodnim poslovima u Evropi svi pamte.

To je posebno slučaj sa vremenom koje je proveo na klupi Intera, a sada Holanđanin se prisjetio svog nekadašnjeg igrača iz tog vremena.

Možda će vas zanimati

De Bur je na američkom "Foks sportsu" pričao o Gabrijelu Barbosu, fudbaleru Intera na pozajmici u Flamengu, koji je prethodnog vikenda sa dva pogotka u završnici meča donio trofej Kopa Libertadores tom brazilskom klubu.

Brazilcu nije imao uspjeha na "Đuzepe Meaci", a De Bur je u intervjuu za američku televiziju praktično priznao da je Barbosu svojevremeno ismijavao.

"Nisam znao mnogo o njemu, ali su mi rekli da je fantastičan igrač", rekao je De Bur o igraču kojeg je Inter doveo za 30 miliona evra i to u periodu kada je upravo on bio trener.

"Zvali su ga Gabigol, ali mi smo ga zvali Gabi-ne-gol. Dolazio bi sa po dva čovjeka samo za njegove društvene mreže, kao i sa tjelohraniteljem, ali nije uradio ništa", dodao je Holanđanin, a prenosi španska "Marka".

De Burova neprimjerena izjava možda i pokazuje još jedan razlog zbog kojeg nije bio popularan u Interu. "Nerazure" je vodio na samo 14 utakmica prije nego što je dobio otkaz, zabilježivši čak sedam poraza.

Poslije toga je dobio otkaz i u Kristal Palasu (četiri poraza na četiri meča), dok je "Gabigol" sa 40 golova u 2019. godini, reklo bi se, opravdao svoj nadimak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC