• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha ima važnu poruku: Donirajte, ja više ne mogu!

Autor mondo.rs

Srpski stručnjak je imao šta da kaže o svojoj bolesti, preventivi, ali i planovima za 2020. godinu.

Siniša Mihajlović je prisustvovao Božičnom slavlju koje njegov klub Bolonja organizuje svake godine u pred novogodišnje praznike, a na tom okupljanju poslao je snažnu poruku svima prisutnima.

Popularni "Miha" je govorio o svojoj bolesti i situaciji o kojoj se nalazi, a na momente je i dirnuo sve prisutne.

Možda će vas zanimati

"Borba protiv leukemije ide dobro, pokušavam snagu da crpim iz drugih ljudi. Mislimo kako je porodica bitna, naravno, ali... Mi, zapravo, i ne težimo da je napravimo takvom. Sve dok čovek ne dođe u situaciju poput moje, onda shvati da je postojanje stabilne porodice neophodno", rekao je Mihajlović.

Jasno je poručio svima šta je potrebno da čine.

"Koštana srž spasava živote, zato donirajte ako ste u mogućnosti. Nažalost, ja ne mogu više - donirajte. Sa sigurnošću vam kažem, na taj način dajete nekome život i to je najlepša stvar koja postoji na svetu. Zahvalan sam doktorima, ali i kompletnom osoblju bolnice. Da mi se ovo desilo pre 25 godina, teško da bi mi bilo pomoći, ali sada su istražovanja napredovala i zahvaljujući tome, strašna bolest kao ova s kojom se ja borim je izlečiva", rekao je trener Bolonje, a prenosi "Kurir".

"Prevencija je fundamentalna. Kontrolišite sebe, jer je to od velikog značaja. U Italiji ne ulažemo dovoljno, zaostajemo za zemljama na severu, za SAD, za Nemačkom. Potrebno je da se to promeni."

Igrači i čelnici Bolonje su aplauzom pozdravljali Mihajlovićeve reče. On se kratko osvrnuo na i pomoć koju je dobio od svih iz kluba.

"Srećna okolnost u svemu ovome jeste što sam proširio porodicu. Zahvaljujem Bolonji, počevši od predsednika, a i celoj upravi, osoblju, igračima, lekarima, radnicima u sportskom centru, baštovanima... Ukratko, svima! Svi su mi pokazali naklonost. Nadam se da ćemo u 2020. imati bolje rezultate od desetog mesta Serije A, ali i sve zavisi od predsednika", zaključio je Mihajlović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC