• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivni Miha: Nadam se da vas nisam razočarao...

Autor mondo.rs

"Obećao sam da neću da plačem"

 Sinisa-Mihajlovic-emotivan-ovo-je-najdraze-priznanje-nadam-se-da-vas-nisam-razocarao-sportske-vesti Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Emotivno je Siniša Mihajlović reagovao na dobijanje priznanja za najboljeg trenera Srbije u ovoj godini, a održao je i emotivan govor, koji sam od sebe steže grlo...

Njemu je nagradu na proslavi 100 godina Fudbalskog saveza Srbije uručio predsjednik tog tijela Slaviša Kokeza, a trener Bolonje i legenda srpskog fudbala pozdravljen je stojećim ovacijama.

Možda će vas zanimati

"Obećao sam da neću da plačem...Ali, hvala vam od srca. Htio bih sve da vas pozdravim i da izrazim veliku zahvalnost za ovu, kako da kažem, premiju, ovu počast, jer biti najbolji trener Srbije i biti izabran od svojih ljudi, od Srba, za mene nema veću važnost, jer je to za mene najveće priznanje koje sam mogao da dobijem", govorio je emotivni Mihajlović. 


On nije spremio govor, već je pričao "iz glave", sa primjetnim emocijama u glasu.

"Hvala FSS-u i čestitam 100 godina postojanja. Hvala i svim onim ljudima koji su mi pokazali ljubav u momentima kada sam četiri-pet mjeseci bio u bolnici, od sportskih radnika, saigrača, prijatelja, političara, da ne nabrajam. Sigurno da su mi dali veliku snagu. Bez vas bi bilo mnogo teže da prebrodim šta sam prebrodio", rekao je Miha, a onda dodao.

"Ovo je za mene velika stvar, jer, kao što znate, 30 godina živim i radim u Italiji, ali bio sam i ostao Srbin. Nadam se da vas nisam razočarao i da sam dobro predstavljao Srbiju na najbolji način i to ću dalje da nastavim".

Mihajlović je nabrajao i sve prijatelje i legende koje su došle na proslavu, a onda je malo i skrenuo temu i pozdravio svog kuma i nekadašnjeg saigrača Dejana Stankovića.

"Htio bih, iako to nema nikakve veze, da čestitam mom bratu i kumu što je postao trener Zvezde, to je velika stvar. Ja ću biti uvijek uz tebe, znaš koliko te volim. Ne znam da li sam zaboravio nešto, mnogo starih prijatelja ovdje...Dukica (Dušan Tadić)...Kad si počeo da igraš za reprezentaciju? A? Ha, ha, nadam se i ubijeđen sam da ćemo uspjeti da se kvalifikujemo, sa igračima kao što je Dukica i ostali, imamo šanse", govorio je Mihajlović.

On je na kraju svima poželio i srećnu Novu godinu i Božićne praznike, a onda istakao:

"Hvala, ovo je za mene najljepše priznanje. To i što sam bio selektor Srbije, uz ono osvajanje Kupa šampiona su mi najljepše stvari".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC