• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević "bacio oko" na Boaćija

Autor mondo.rs

Problem predstavlja cena koja je u ovom trenutku previsoka za Partizan.

 FK-Partizan-transferi-zima-2020.-Boaci-i-Banjak-Olimpija-sportske-vesti Izvor: MN PRESS, Vladimir Markovic

Tri zanimljiva imena na listi trenera Sava Miloševića!

Kako prenosi "Sportski žurnal", Partizan se interesuje za čak trojicu fudbalera Olimpije koja su na vrhu njihove liste potencijalnih novajlija - u pitanju su pre svih Maki Banjak (Kamerun) i Erik Boaći (Gana), odnosno Stefan Savić (Austrija), čiji je dolazak najmanje verovatan.

Možda će vas zanimati

Banjak (24) nastupa na mestu štopera i ljubiteljima fudbala poznat je po tome što je prošao omladinsku školu Barselone dok je od 2018. godine član Olimpije, dok je Boaći znatno manje poznat široj javnosti. Iako "deli" prezime sa napadačem Crvene zvezde oni nisu u rodbinskim odnosima, a ovaj mladić (20) najbolje pokriva poziciju desnog beka koja će "škripati" Partizanu ukoliko dođe do najavljenog odlaska Nemanje R. Miletića.

"Žurnal" piše da je cena za ovaj tandem milion evra i da pregovori od tada stoje pošto u Partizanu smatraju da je to previše novca.

Oni su se šefu stručnog štaba Miloševiću dopali letos na prijateljskoj utakmici između Olimpije i Partizana (1:0), dok su dobre partije pružali i tokom jeseni za ekipu iz Ljubljane. Boaći je nastupio na 17 mečeva i zabeležio dva gola i tri asistencije, dok je Banjak odigrao 22 utakmice i postigao jedan gol.

Što se tiče pomenutog Stefana Savića (25), ofanzivnog veziste, on je jedan od najskupljih igrača Olimpije i samo je "interesantan" Partizanu...

Problem crno-belima pravi i "kvota" o strancima u domaćem šampionatu koja omogućava samo četvoricu inostranih fudbalera u protokolu, a a taj broj je za sada popunjem Bibrasom Nathom, Sejdubom Sumom, Takumom Asanom, Umarom Sadikom, odnosno Igorom Vujačićem koji želi srpski pasoš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC