• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osam golova i ubedljiv trijumf - Da, danas se negde igrao fudbal

Autor mondo.rs

Tradicionalno nema mnogo fudbala 31. decembra, ali su se danas odigrale neke utakmice širom planete.

Svi se pripremaju za doček Nove godine, pa je 31. decembar jedan od retkih datuma u godini kada fudbal nije u centru pažnje. Danas se, na svim meridianima planete, igralo svega nekoliko utakmica.

Tako su jutros jedan meč odigrali Australijanci, bio je jedan fudbalski susret sa Jamajke, nekoliko utakmica u Saudijskoj Arabiji... I utakmicu u Tunisu koja je zapravo veoma važna.

ESPERANCA TUNIS - KAIRUAN 7:1

Možda će vas zanimati

Fudbalski klub Esperanca Tunis vam je poznat sa nedavno završenog Svetskog prvenstva za klubove. Tamo su ispali od Al-Hilala u četvrtfinalu, ali u domaćem prvenstvu nema mnogo ekipa koje mogu da im pariraju.

Zbog tih obaveza i još nekih drugih sitnica, oni imaju nekoliko odigranih mečeva manje od ostatka timova u ligi, pa je svaki slobodan trenutak pravo vreme da nadoknade propušteno.

Tako su fudbaleri Esperance danas morali na teren u ligaškom meču, a svoj posao su obavili maksimalno posvećeno. Pobeda sa čak sedam postignutih golova daće im dodatni razlog da večeras slave.

Zanimljivo, gosti su poveli već sa samom startu meča, u četvrtom minutu susreta. Usledio je veliki preokret i goleada domaćeg tima. Pet puta do odlaska na odmoru i još dva puta nakon povratka na teren, Esperanca je pogađala mrežu svog rivala.

Ovo je bio osmi ligaški susret koji je tim iz glavnog grada Tunisa odigrao u prvenstvu. Oni su se pobedom probili na treće mesto na tabeli, ali kada se dodaju i mečevi koji im fale situacija je mnogo bolja. Prvoplasirana i trećeplasirana ekipa imaju po 12 odigranih susreta, dok drugi tim na tabeli ima već 13 mečeva na svom kontu.

Esperanca je jedan od dva neporažena tima u dosadašnjem delu prvenstva i sasvim sigurno najveći favorit za osvajanje titule. Njima je to rutina, pošto su do sada čak 29 puta bili šampioni svoje zemlje.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC