• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašford i Marsijal naučili lekcije, Junajted deklasirao ''fenjeraša''

Autor mondo.rs

Fudbaleri Mančester junajteda su ubjedljivo savladali Norič, a uzbuđenja je bilo i na ostalim mečevima u standardnom subotnjem terminu.

 Premijer liga rezultati  MANČESTER JUNAJTED - NORIČ 4:0 Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Catherine Ivill

Kada su ova dva tima igrala prvi meč u ovom prvenstvu, Tim Krul je postao noćna mora dvojice mladih fudbalera. Danas su se Markus Rašford i Entoni Marsijal osvetili Noriču, ali i Timu Krulu, golmanu ''Kanarinaca''.

Dva pogotka Rašforda i po jedan Marsijala i rezerviste Grinvuda bili su dovoljni za ubjedljivu pobjedu. Ona je pokazala da Mančester junajted može ponekad da odigra dobro i protiv timova iz donjeg dijela tabele. Ili je izuzetak najslabiji tim u ligi.

Možda će vas zanimati

 MANČESTER JUNAJTED - NORIČ 4:0

Holandski golman na golu posljednjeplasiranog tima lige je u prvom susretu uspio da odbrani dva penala protiv Junajteda, pa je poseban motiv bio prisutan u napadu ''Crvenih đavola''. Markus Rašford je pokazao da je trenirao kaznene udarce, a Marsijal da može da postiže golove na druge načine.

Trijumf Solskjerovog tima ukrasio je mladi Mejson Grinvud koji pokazuje da treba da ima sve više prostora u seniorskom sastavu slavnog tima. On je postavio konačan rezultat u devetoj prvenstvenoj pobjedi kluba, a ekipu Junajteda je taj trijumf vratio na peto mjesto.

Ubjedljiv je bio i Čelsi koji se poigrao sa nejakim Barnlijem, spakovavši gostima tri gola u roku od dvadesetak minuta. Precizni su bili Žoržinjo, Abraham i Hadson-Odoi, koji bi mogao da opravda veliku formu.

Kiksao je Lester, pa poslije ovog kola tim Brendana Rodžersa možda ne bude drugoplasirani na tabeli. Sautempton je odnio ijeli plen, što će biti nevjerovatno važni bodovi u borbi za opstanak. Postigle su ''Lisice'' pogodak u samom finišu susreta, ali je taj gol poništen nakon konsultacije sa VAR tehnologijom.

Ekipa Evertona je nastavila sa sjajnim partijama pod komandom Karla Anćelotija, dok su Vulverhempton i Njukasl podijelili bodove.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC