• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Najveći dobitak Partizana je što smo ostali na okupu

Autor Vladimir Sukdolak

Trener crno-belih poručio da ništa neće obećavati, osim da će svi u klubu dati svoj maksimum.

 Savo Milošević početak priprema: Najveći dobitak Partizana je što smo ostali na okupu Izvor: Mondo/Goran Sivački

Fudbaleri Partizana započeli su u nedelju pripreme za prolećni deo sezone, a na okupljanju u "Zemunelu", Savo Milošević je "prozvao" 31 fudbalera koji će se već u ponedeljak zaputiti na pripreme u Tursku.

Milošević je igračima i stručnom štabu poželeo sve najbolje u novoj godini i istakao kakve su njegove želje pred nastavak sezone.

Možda će vas zanimati

"Iza nas je turbulentnih i teških šest meseci u kojim mislim da smo pokazali svima da smo jedan ozbiljan tim pre svega. Ono što iskreno verujemo, i ja i stručni štab, je da ova ekipa može mnogo više", započeo je Milošević obraćanje prisutnima.


"Možda i najveći plus u odnosu na neke prethodne godine i prelazne rokove imamo taj da manje-više 95% ekipe je tu, na okupu. Nije bilo osipanja, kao što smo često imali slučajeva, ne samo u Partizanu, nego generalno u našem fudbalu. Mislim da je to naš najveći dobitak i da ćemo biti u prilici da ove pripreme odradimo još bolje nego one letnje i da još podignemo nivo igre", napominje Milošević.

Njegova ekipa će prvi deo priprema odraditi u Beleku od 14. do 27. januara, a potom će se "preseliti" u Katar gde će u prvoj polovini februara imati ozbiljne provere.

"Ne bih kalkulisao, ali pametni ljudi su mi objasnili da ne obećavam ništa, osim da smo svi dužni da damo svoj maksimum, svaki dan na treningu i ceo ovaj period do juna. Želim vam srećan rad, sutra putujemo, da maksimalno iskoristimo dve nedelje dobrog rada u Turskoj", zaključio je Milošević.

Prisutnima se obratio i predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, koji je igračima poželeo dobar rad i puno sreče u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

"Želim vam srećnu Novu godinu, srećan Božić i predstojeću srpsku Novu godinu. Mnogo je praznika u ovo vreme, ali jedan od meni najdražih datuma svih ovih godina jesu početak priprema fudbalera Partizana. To je svečanost za nas Partizanovce i uvek je praćena sa velikim iščekivanjima i lepim željama. Postoji jedan spor sa stručnim štabom i pre svega Savom Milošević, a to je da li ste vi ekipa koja je na 60% ili 65% svojih mogućnosti. Taj spor vi treba da razrešite i to je sladak spor. Voleo bih da Savo bude u pravu i da posle ovih priprema vaša igra bude na 85% vaših mogućnosti, a onih 100 da sačuvamo za evropska takmičenja", poručio je Vučelić prisutnima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC