• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je stigao u Antaliju: Generalni konzul dočekao "parni valjak"

Autori mondo.rs Autori Vladimir Sukdolak

Fudbaleri Partizana u nedelju su počeli pripreme za drugi deo sezone, a već od ponedeljka nalaze se u staroj bazi u Antaliji.

 FK Partizan stigao na pripreme u Antaliju Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

/Izveštač MONDA sa priprema Partizana - Vladimir Sukdolak/

Ekipa Partizana doputovala je u ponedeljak kasno popodne u Antaliju, gde će do 27. januara odraditi prvi deo priprema. "Parni valjak" bi u turskom Beleku trebalo da odigra i dve kontrolne utakmice (22. i 26. januara, ime prvog protivnika se ne zna, a drugi bi trebalo da bude Ružomberok), ali, kako je najavio trener Savo Milošević na prozivci u "Zemunelu", one neće biti na listi prioriteta.

Možda će vas zanimati

Partizan glavne provere očekuju u Dohi, tokom drugog dela pripremnog perioda.

Beograđani će od 1. do 9. februara učestvovati na turniru "Match Premier", u organizaciji istoimenog ruskog televizijskog kanala. Rivali crno-belima biće Rostov, Lokomotiva i Spartak iz Moskve.

Partizan će naredne dve nedelje boraviti u kompleksu hotela "Sueno", istoj bazi u kojoj je i prošle zime proveo najveći deo priprema.

Stručni štab je na spisak igrača za pripreme u Antaliji stavio  31 fudbalera, ali je u Belek doputovao jedan manje. Naime, Dominik Dinga je ostao u Beogradu i najverovatnije će narednih dana rešiti status u Partizanu. Mladi defanzivac stigao je prošlog leta na pozajmicu iz Urala.

Partizan je do Antalije stigao letom preko Istanbula. Na aerodromu "Kemal Ataturk" crno-bele dočekao je generalni konzul Republike Srbije u Turskoj, Ivana Pejović. Ona je poželela dobrodošlicu crno-beloj ekspediciji i ugodan boravak u Turskoj, a tom prilikom napravljena je i zajednička fotografija.

SUSRET SA BIVŠIM PRVOTIMCIMA I KOŠARKAŠKIM SUDIJOM

Do Istanbula sa Milošem Jojićem, a do Antalije sa još dvojicom partizanovaca - Milanom Radinom i Nemanjom G. Miletićem, prvotimcima poljske Korone. Poznato lice u "čeličnoj ptici" bilo je i cenjenog košarkaškog sudije Ilije Beloševića. Arbitar je sa Bosfora produžio za Tel Aviv, gde ga čeka deljenje pravde na meču Evrolige između Makabija i Barselone.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak


Zanimljivo je bilo putešestvije do Beleka...

Nespretni Bojan Ostojić je i na ovim pripremama ostao bez telefona. Uspeo je iskusni štoper da ispusti mobilni aparat i da ga razbije. Uzaludni su bili pokušaji njega i saigrača da ga "ožive", spasa mu nije bilo. U pomoć je pritekao Lazar Marković, koji je starijem kolegi ustupio telefon viška, pa se Bojanu osmeh brzo vratio na lice.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak


Presedanje na aerodromu "Kemal Ataturk" potrajalo oko četiri sata, tako da se put prilično odužio, zbog čega su igrači dobili slobodno veče.

Prvi trening u Antaliji crno-beli će odraditi u utorak od 9.30 po ovdašnjem vremenu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC