• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekada velika nada, sada šestomesečna pozajmica u Njukasl

Autor mondo.rs

Dosadašnji fudbaler milanskog Intera će se sa severa Italije preseliti na sever Engleske, u redove Njukasla.

Pojavio se u ekipi Red bul Salcburga i zaludeo Evropu. Karakterističan izgled na terenu zbog frizure, brzina, sjajni nastupi u timu koji dominira austrijskim fudbalom... Sve je to privlačilo pažnju.

Usledila je selidba u Hertu iz Berlina, a zatim i u Inter. Italijanski tim ga je kupio prethodnog leta, ali se mladi fudbaler nije najbolje snašao u klubu. Sada će se Valentino Lazaro preseliti u Njukasl.

Možda će vas zanimati

 On je navikao da igra kao krilo, a u Interu nema prostora za to. Formacija koju forsira Antonio Konte nije prikladna njegovim igračkim kvalitetima, pa će se nekada velika nada evropskog fudbala preseliti na sredinu tabele Premijer lige.

Tokom prethodne fudbalske jeseni je odigrao samo 11 mečeva u klubu iz Milana. Za ukupno 513 minuta na terenu je upisao dve asistencije, jednu u prvenstvu i jednu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Od njegovog višemilionskog transfera u ovom trenutku nema ništa. Momak koji je za preko 10 miliona otišao u Berlin, a zatim za preko 22 miliona u Milano, sada je pozajmljen ekipi koju vodi Stiv Brus.


Njukasl će za usluge ovog fudbalera u narednih šest meseci izdvojiti 1.5 miliona evra. Pojačanje do kraja sezone u Premijer ligi će imati dovoljno vremena da ubedi ''Svrake'' da im je neophodan, pa da zatim obezbedi i transfer. Tada će njegova cena biti okruglo 20 miliona funti. 


Za reprezentativca Austrije je bilo zainteresovanih klubova ove zime. Red bul Lajpcig je odustao u poslednjem trenutku zbog Olma, a Vest Hem je ispao iz konkurencije tokom poslednjih nekoliko dana.

Valentino Lazaro je reprezentativac Austrije za koju je do sada odigrao 26 mečeva. On će biti drugo pojačanje crno-belog tima, nakon što je u klub stigao nekadašnji igrač Totenhema Nabil Bentaleb. Očekuje se da ekipa Stiva Brusa angažuje još neke fudbalere do kraja januara.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC