• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poliglota Savo Milošević o Rusima: Braća!

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Partizana pokazao zavidno znanje stranih jezika.

 Pripreme-FK-Partizan-Katar-doha-Savo-milosevic-izjava-Srbija-Rusija-braca Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crno-beli su otputovali u Katar, gde će obaviti drugi deo priprema za prolećni deo sezone u srpskom fudbalu. Savo Milošević je svoje igrače poveo u Dohu, a tamo je u planu i učešće na jednom turniru.

Organizator turnira na kom će učestvovati četiri tima su Rusi, a sva tri potencijalna rivala Partizanovih fudbalera biće iz te zemlje. Ekipe Rostova, Spartaka iz Moskve i njihovog gradskog rivala Lokomotive čine turnir vrlo jakim.

Možda će vas zanimati

Po dolasku u Dohu, Savo Milošević je zajedno sa ostalim trenerima govorio na konferenciji povodom turnira koji će biti održan. Tom prilikom pohvalio se znanjem stranih jezika.


Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je obraćanje počeo na ruskom, objašnjavajući novinarima da govori taj jezik, ali da će razgovor sa njima obaviti na engleskom. Usput je bilo dovoljno prostora i za šalu da bi mogao i na španskom, pošto je i u toj zemlji igrao godinama.

''Prvo bih želeo da se zahvalim na pozivu da igramo na ovom turniru, to je velika čast za nas. Tri velika kluba iz Rusije će nam biti rivali. Dolazimo iz Srbije, pa Ruse smatramo našom braćom. Pričao sam sa kolegama i rekao da nismo ovde da se takmičimo već da igramo lep fudbal'', rekao je trener Partizana.

Savo Milošević je tokom fudbalske karijere nastupao u Engleskoj, Španiji Italiji i Rusiji, pa poznavanje nekoliko stranih jezika ne treba da čudi. Nekadašnji golgeter je igračku karijeru završio 2008. godine u dresu Rubina iz Kazanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC