• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga isto kao Premijer liga - tri gosta bez datog gola

Autor mondo.rs

Kao i u Engleskoj, domaći klubovi su dominirali i u srpskom fudbalu ovog popodneva.

 Superliga 22 kolo rezultati tabela Izvor: Mondo/ Pavle Knežević

Pet mečeva je bilo na programu u subotnjem terminu od 16:00 časova, a gosti nisu imali prevelikih uspeha. Zapravo, na tih pet mečeva, uz samo tri data gola, osvojili su dva boda.

Izveštaj Partizanovog gostovanja u Senti ste već pročitali, golove TSC-a i crno-belih možete pogledati na Mondu, a domaće ekipe su ostavile bolji utisak i na ostalim susretima.

Možda će vas zanimati

 Još četiri utakmice popodnevnog programa donele su tri pobede domaćih timova i samo jedan remi, onaj koji su u Surdulici odigrali Radnik i Mačva. Tamo je bilo i najviše golova, četiri, ali Mačva ne može biti zadovoljna posle ove runde.

Šapčani su se vratili na poslednje mesto na tabeli nakon ove runde. Krenuli su dobro u proleće, pobedom protiv Rada i remijem protiv Radnika, ali to nije dovoljno. Ipak, može da ih raduje što su do boda stigli u finišu susreta.

Loše vesti za njih stigle su sa Banjice, gde je klasu pokazivao Andrija Kaluđerović. Nekadašnji napadač OFK Beograda, Crvene zvezde i po drugi put povratnik u redove Rada je postigao oba gola na meču.

To je bilo dovoljno da se na večnoj listi strelaca izjednači sa Ognjenom Mudrinskim, pa sada dvojica napadača dele mesto najboljeg strelca Superlige u istoriji. Mudrinski je mlađi, ali trenutno ne igra u Srbiji, pa bi popularni ''AK 99'' mogao da se osami.

Identičan rezultat, dva postignuta gola domaćeg tima i nijedan gostiju, viđen je i u malom derbiju kola u Nišu. tamo je Radnički ugostio Čukarički, a izabranici ''čika Miše'' golovima talentovanog Nikole Čumića nadigrali su beogradski tim.

Najmanje efikasni bili su igrači Proletera i Inđije. Sudar timova iz Vojvodine doneo je samo jedan gol, onaj koji novosadski tim drži daleko od opasne zone. Sa druge strane, Inđiju drži veoma blizu, pošto Sremci sada imaju bod više od Rada i tri boda više od Mačve.

Rezultate Superlige i tabelu posle skoro kompletnog 22. kola pogledajte ovde!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC