• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fali Ramadani osumnjičen za "pranje" novca i utaju poreza!

Autor mondo.rs

Civilna garda Španije pretresla kuću poznatog menadžera u Majorki. Sledi odlazak na Sud...

 Fali Ramadani osumnjičen za "pranje" novca i utaju poreza! Izvor: MN PRESS

Imenom, prezimenom i delima čuveni, a likom malo poznat široj javnosti fudbalski menadžer Fali Ramadani (51), osumnjičen je za pranje novca i utaju poreza u Španiji.

List "Ultima Hora" piše da se poznati agent, pod čijom su kontrolom mnogi svetski asovi, među kojima su brojni i srpski fudbaleri poput Luke Jovića, Filipa Kostića, Nikole Milenkovića, Lazara Markovića, Marka Grujića... (spisak igrača agencije LIAN sports), našao u neprijatnoj situaciji, pošto je Civilna garda Španije nekoliko sati "češljala" dokumente u njegovoj kući u Majorci

Možda će vas zanimati

Ramadani je jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera u Evropi i godinama uspešno sarađuje sa Partizanom i Crvenom zvezdom, ali i drugim srpskim klubovima. Zaslužan je za mnoge velike transfere koje su napravili beogradski velikani.

U istragu su uključeni Europol, Porezna služba i Tim za borbu protiv organiziranog kriminala, a Ramadaniju su poručili da se šest sati posle pretresa mora pojaviti u Nacionalnom sudu.

Fali Ramadani nije jedni osumnjičeni, već su pored njega u istragu uključeni još neki fudbalski menadžeri iz istočne Evrope, fudbaleri i vlasnici firmi i kompanija. Njihova imena, međutim, još nisu poznata javnosti.

Albanac rođen u Makedoniji već nekoliko godina ima kuću u Majorki. Španski mediji navode kako bi njegovo ogromno bogatstvo moglo uskoro da bude blokirano, ako se dokaže da je zaista "prao" novac i nije plaćao porez.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC