• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted ''žrtvuje'' Davida de Heu?

Autor mondo.rs

Španac bi mogao da promijeni klub narednog ljeta.

 Mančester Junajted prodaje Davida De Heu Izvor: Getty images/Clive Mason, Clive Mason/Getty Images Europe

Izgleda da se Mančester junajtedu spremaju nove promjene. Kako bi povećali budžet za dovođenje igrača, u klubu razmišljaju čak i o prodaji Davida de Hee!

Ovo je iznenađenje, posebno imajući u vidu kada je Španac potpisao novi ugovor na ''Old Trafordu''. Serhio Romero nije dovoljno dobar da ga zamijeni, ali Junajted ima ''keca u rukavu'', svog golmana na pozajmici.

Možda će vas zanimati

Ukoliko Pol Pogba odluči da ostane u Mančesteru, što danas ne djeluje kao realna opcija, klub smatra da će im samo mala pojačanja biti dovoljna za borbu u vrhu engleskog fudbala. Da bi do njih stigli, biće potreban novac.

Ako ne budu mogli da računaju na pare od Pogbe, u igri će biti prodaja De Hee! Klub procjenjuje da bi sljedeće ljeto bilo idealan trenutak da se izvuče mnogo novca za transfer španskog golmana, a onda bi ga preusmjerili na druge igrače.

Pošto Romero nije blizu stativa Mančester junajteda, klub smatra da je bolje rješenje Din Henderson. Mladi golman fenomenalno brani u Šefild junajtedu, koji je hit prvenstva, pa bi za samo nekoliko mjeseci mogao da dobije šansu u Junajtedu!

David de Hea je 2015. godine bio blizu prelaska u Real Madrid, ali tada do transfera nije došlo. Prethodni ugovor koji je imao sa Mančesterom je isticao narednog ljeta, pa su u septembru potpisali produžetak saradnje, čak do 2023. godine.

Iz ove perspektive čini se da je klub tada samo želio da ne ostane bez obeštećenja, ali ne i da dugoročno veže Španca. Ovako će pokušati da izvuku najviše što mogu na ''pijaci''.

Din Henderson je u ovoj sezoni sačuvao mrežu na devet mečeva u Premijer ligi. Mladog golmana mnogi već sada proglašavaju za budućeg čuvara mreže reprezentacije, dok je Romero jedan od najboljih rezervnih golmana u ligi.

Mančester junajted je prethodnog ljeta doveo tri velika pojačanja (Megvajer, Van-Bisaka, Džejms), u januaru je stigao Bruno Fernandeš, a narednog ljeta će se, očigledno, praviti tim sposoban za titulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC