• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Milanu se posvađali oko njega, a on neće ni da dođe!

Autor Milutin Vujičić

Luda kuća na "San Siru", kao da ništa ne funkcioniše u klubu...

 Ralf-Ragnik-ne-dolazi-u-Milan Izvor: Guliver/Getty Images/Alessandro Sabattini, Alessandro Sabattini/Getty Images Europe

Zvonimir Boban dobio je otkaz u Milanu nakon što se usprotivio odluci izvršnog direktora Ivana Gazidisa da ovog ljeta promijeni trenera i da se "riješi" Stefana Piolija.

Gazidis je zamislio da na objedinjenoj poziciji trenera i sportskog direktora angažuju Ralfa Ragnika, čovjeka poznatog po sjajno obavljenom poslu u Hofenhajmu i Lajpcigu, ali se na kraju ispostavilo da su se džabe svađali.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi njemački "Skaj", Ragnik je odbio ponudu Milana!


Dvije strane imale su samo usmeni dogovor, a nakon što je čitava stvar dospjela u javnost Ragnik je počeo da se premišlja, da bi na kraju odlučio da odbije Milan. "Rosoneri" neće odustati od njega pošto i dalje pokušavaju da ga nateraju da promijeni mišljenje...

Gazidis je čitavu narednu sezonu i osmislio računajući na Ragnika, ali osim stvorenog haosa - Milan nije dobio ništa - štaviše, izgubio je mnogo!

Izgubio je klupsku legendu Zvonimira Bobana, koji je Ivana Gazidisa kritikovao u medijima, dok je navodno blizu odluke o odlaska još jedan velikan Paolo Maldini, što će takođe biti žestok udarac za Milan koji trenutno "ne zna gdje udara".

Ragnik očigledno nije htio u haos, nego mu je lijepo u ulozi direktora sporta i razvoja u Lajpcigu koji igra četvrtfinale Lige šampiona pošto je "izbacio" Totenhem.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC