• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pedra korona sprečava da vidi decu: Teško je, voleo bih da smo zajedno

Autor mondo.rs

Španski fudbaler ''zarobljen'' u Londonu, dok mu je porodica u Španiji.

 Premijer-liga-Celsi-Pedro-odlazak-u-Spaniju-pojedinacni-treninzi Izvor: Clive Rose/Getty Images Europe

Premijer liga je stopirana, ali fudbaleri nemaju mogućnost da napuste Englesku. Vilijan je dobio posebnu dozvolu kluba da otputuje u domovinu, dok su ostali u Londonu gde čekaju nastavak prvenstva.

Narednog leta bi Čelsi mogao da napusti Pedro, španski fudbaler koji nije u prvom planu kod Frenka Lamparda. Bivši igrač Barselone mašta o odlasku, ali za početak u Španiju, da bude sa svojom porodicom.

Možda će vas zanimati

Fudbaler Čelsija Pedro rekao je da mu nedostaju njegova deca, koju ne viđa zbog izolacije i pandemije korona virusa. Pedrova deca su u Španiji, a on nije smeo da putuje u domovinu i priključi se porodici, već je ostao u Engleskoj.


''Teško je kada ne možete da vidite decu, roditelje, rođake, da ne budete sa njima u ovim komplikovanim i teškim vremenima za sve nas. Mi smo u stalnom kontaktu telefonom, pričamo čime se bavimo u izolaciji i pokušavamo da budemo što bliži. Naravno, voleli bismo da budemo zajedno, ali to sada, iz bezbednosnih razloga nije moguće, ostaćemo ovde i pokušaćemo da prebrodimo ovo najbolje što možemo'', rekao je Pedro za klupski sajt.

On je ostao u kontaktu i sa saigračima iz Čelsija.

''Razgovarao sam telefonom sa Kepom (Arizabalagom) i Markosom Alonsom. Zvao sam i Djordija Albu iz Barselone. U kontaktu sam i sa drugim igračima, da vidim kako podnose situaciju, sa igračima koji su sami, što ponekad može biti teško. Ovo su teška vremena i u stalnom smo kontaktu. Mnogo pričam i sa Aspijem (Aspilikueta) i svi pratimo vesti iz kluba i treninge koje moramo da obavljamo kod kuće'', naveo je 32-godišnji španski fudbaler.

Premijer liga prekinuta je najmanje do 30. aprila zbog pandemije.

''Čekamo da čujemo kada možemo da počnemo sa treninzima i kada će biti moguće nastaviti sezonu. Sada je najvažnije da se sve vrati u normalu i da izađemo iz ove situacije što pre'', dodao je Pedro.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC