• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Zvao sam Hertu, imao ambiciozan plan, Klinsman nije hteo da se javi''

Autor mondo.rs

Bio je to veliki plan, ali...

 Kevin Prins Boateng Zvao sam Hertu, imao ambiciozan plan, Klinsman nije hteo da se javi Izvor: Getty Images/Andreas Rentz, Andreas Rentz/Bongarts

Trenutno je član Bešiktaša, tamo je na pozajmici, ali je imao nameru da se u januaru vrati u Bundesligu. Kevin Prins Boateng je želeo da ponovo obuče dres Herte.

Berlinski tim je u tom trenutku trenirao Jirgen Klinsman, a bivši reprezentativac Gane se potrudio da mu predoči ambiciozan plan. I nije dobio čak ni odgovor.

Možda će vas zanimati

Kevin Prins Boateng je želeo da od tima iz Berlina ponovo stvori giganta, da ekipu pogura ka vrhu tabele i da Hertu vrati u neka slavnija vremena. Ništa od toga se, bar za sada, neće desiti.

''Nisam dobio odgovor. Ja bih tokom leta nazvao Marija Gecea i Julijana Drakslera, objasnio bih im da pravimo veliki tim i oni bi došli. To je bio moj tim, da pravimo od Herte atraktivan tim'', istakao je Boateng.

Kevin je želeo da se u januaru preseli u Berlin umesto u Istanbul, a Herta je bila zainteresovana i za dolazak Drakslera i Gecea. Osvajači Mundijala 2014. godine su bili blizu potpisa, ali se to na kraju nije desilo. Tako je propao veliki plan.

Nakon što je njegov mandat bio prilično neuspešan, Jirgen Klinsman je ekipu napustio nakon svega deset nedelja. Ipak, za to vreme je potrošio mnogo novca, pa je tim iz Berlina bio jedan od najvećih rasipnika u januarskom prelaznom roku.

Boateng je bio član Herte od samih početaka svoje fudbalske kariejre. Stigao je u klub 1994. godine, kao sedmogodišnjak, a tokom godina je dogurao i do prvog tima. Ipak, zadržao se kratko, samo dve sezone.

Fudbalski put ga je vodio preko Totenhema, Borusije iz Dortmunda, Portsmuta, Milana, Šalkea, Las Palmasa, Ajntrahta, Sasuola, Barselone i Fiorentine do Bešiktaša, čiji dres trenutno nosi. Za reprezentaciju Gane je odigrao 15 mečeva, iako je u mlađim kategorijama nosio dres Nemačke.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC