• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejton Orijent ima novog sponzora - reprezentativca Engleske

Autor Dušan Ninković

Napadač je odlučio da na ovaj, specifičan način, iskaže poštovanje.

 Totenhem-Hari-Kejn-pozajmica-u-Lejton-Orijent-heroji-sponzor-na-dresovima Izvor: Dan Istitene/Getty Images Europe, Getty Images/Dan Istitene

Predstavljanje za njega nije potrebno, on je Hari Kejn. Napadač Totenhema, reprezentativac Engleske, dva puta najbolji strijelac Premijer lige i čovjek sa najviše golova na Mundijalu u Rusiji. A počeo je u Lejton Orijentu.

Zapravo, tamo ga je Totenhem poslao na pozajmicu prije nekoliko sezona. U januaru 2011. je ovaj dječak promijenio dio grada, ostao u Londonu i dobio priliku da u Orijentu osjeti seniorski fudbal. Sada im vraća za to.

Možda će vas zanimati

U sezoni 2020/21, Lejton Orijent će nositi dresove čiji će sponzor biti Hari Kejn! Zvuči fenomenalno, posebno kada se uračuna da priča ima i nešto dublju pozadinu od ove koju smo pomenuli.

Kejn, koji je išao na pozajmice i u Milvol, Norič i Lester, neće na dresovima reklamirati sebe. Zapravo na sve tri garniture koje će Lejton Orijent nositi naredne sezone, biće poruke o humanosti. Zahvalnice medicinskim radnicima koji su se borili protiv pandemije, reklama dječije bolnice i poruka o značaju mentalnog zdravlja. Sjajan gest.

Ovako će to izgledati vizuelno, a Hari Kejn je iskoristio priliku i da se fotografiše sa dresovima koje će klub nositi u narednoj sezoni. Zanimljivo, klub ih je već uvrstio u ponudu, pa se oni mogu naručiti i nekoliko mjeseci prije početka naredne sezone.

''Rođen sam i odrastao nedaleko od stadiona i imam čast što mogu da pomognem. Vraćam klubu koji mi je prvi pružio priliku da igram seniorski fudbal. Istovremeno, iskoristio sam taj prostor da se zahvalim herojima sa prve linije fronta koji su nas čuvali u prethodnom periodu'', rekao je Hari Kejn.

Lejton Orijent je prethodne sezone osvojio prvo mjesto u petom rangu takmičenja i tako se vratio u Ligu 2, četvrti rang u Engleskoj. Tokom sezone koja je prekinuta zauzimali su 17. mjesto i nisu bili blizu ispadanja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC