• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozdravlja vas PANINI: Mislili ste da neće? HOĆE, Euro 2020 PREVIEW!

Autor Vladimir Sukdolak

Čuveni Panini je, ipak, izbacio album sa samolepljivim sličicama namenjen ljubiteljima fudbala i Evropskog prvenstva.

 Panini-Euro-2020-slicice-album Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Odložen je Euro 2020.

Vest koja je nekoliko nedelja od proglašenja pandemije korona virusom uzdrmala javnost. Evropsko prvenstvo se neće igrati ove, već sledeće godine i to je danas čvrsta činjenica. Vođeni logikom, pomislili smo: Ove godine neće biti ništa od Terazijske česme i menjaže. I Panini će odustati od tradicije stare nekoliko decenija.

Možda će vas zanimati

Međutim...

Zatrpani pismima kolekcionara iz celog sveta, ljudi iz italijanske firme potražili su rešenje i našli ga. Krajem maja sačekalo nas je veliko iznenađenje na kioscima. U prodaji je novi album - EURO 2020. Doduše, preview (pregled), nešto drugačiji i nepotpun... To verovatno znači da ćemo narednog ranog proleća (kada mu je i vreme) popunjavati originalnu verziju, a da ćemo do tada morati da se zadovoljimo ovom, zbog kojeg smo, priznajemo, neizmerno srećni.

Panini se ovim povodom obratio svojim vernim kolekcionarima.

"Dragi kolekcionari,

UEFA Euro 2020 prvenstvo zakazano za leto 2020. godine, kao što znamo, odloženo je. Ohrabreni zahtevima naših mnogobrojnih kolekcionara sa svih kontinenata, Panini nije u potpunosti odložio svoje izdavačke planove i projekte vezane za sportske događaje. Radujući se izdavanju zvanične kolekcije UEFA Euro 2020 sledeće godine, kreirali smo poseban Preview Album sa samolepljivim sličicama, posvećen fudbalu.


Preview album sadrži 72 strana sa 528 sličica posvećenih predstavljanju reprezentativnih timova, kao i 16 timova koje očekuje održavanje odloženog plej-ofa. Svakoj ekipi je posvećeno 26 sličica. Sličice štampane sa posebnim efektima na najsavremenijim materijalima posvećene su klupskim grbovima i kapitenima".

NOVO...

Iznenađeni smo pre svega brojevima. Promenjena je uobičajena praksa da se broji od prve do poslednje sličice. U novom albumu svaka reprezentacija počinje od 1 i završava se na broju 26, sa oznakom reprezentacije Ger, Cro, Tur... Nema sumnje da će ovaj novitet buniti posebno mlađe kolekcionare pre nego što se naviknu i da će biti mnogo pogrešno zalepljenih sličica.


Učesnici plej-ofa prezentovani su samo grupnim fotografijama i to ne kao sličice. Među njima je i Srbija, ali i selekcija samoproglašene države "Kosovo".

U jednoj kesici ima pet sličica i košta 60 dinara.

Uživajmo...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC