• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zove na GOLEADU, može li opet do 5:0?

Autor Jovan Terzić

Crveno-beli u subotu od 19 časova prvi put posle pauze zbog korona virusa igraju na svom stadionu i to pred navijačima.

 Crvena-zvezda-Radnik-subota-19-karte-cena Izvor: MN PRESS

Rasterećeno, bez rezultatskog pritiska, fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 19 časova (TV Arena Sport 1) dočekuju Radnik iz Surdulice.

Titula je "overena" pobedom 5:0 protiv Rada prošlog petka, a zatim i izboreno polufinale Kupa posle 2:1 u Inđiji.

"Sjajno su puleni Dejana Stankovića nastavili sezonu, prekinutu zbog pandemije korona virusa, a sada imaju priliku da svojim navijačima pruže pravo fudbalsko uživanje prepuno golova", najavljuju crveno-beli na svom sajtu uoči subotnje utakmice.

Možda će vas zanimati

Biće to 12. duel sa Radnikom, a u svih 11 prethodnih Zvezda je pobedila. I to, često prilično ubedljivo, pa je gol-razlika u međusobnim susretima 42:3 u korist beogradskog tima.

Zanimljivo i prvi takmičarski duel Zvezde i Radnika (avgusta 2016) i poslednji (oktobra 2019) završeni su identičnim rezultatom - 5:0. Još tri puta, dakle ukupno pet, bio je taj rezultat.

Predstojeća utakmica biće prva koju srpski šampion igra na svom stadionu i to pred navijačima. Dozvoljena je prodaja ulaznica polovine kapaciteta stadiona Rajko Mitić, što iznosi 24.500.

Crveno-beli su saopštili da je putem interneta već prodato više od 4.000 ulaznica i podsećaju da je njihova cena simboličnih 75 dinara, a da će prihod biti iskorišćen u humanitarne svrhe: za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohijii.

"Bilo je neobično igrati bez publike. Čudno je bilo videti prazne tribine našeg stadiona kad smo odmeravali snage sa Grafičarom, ali i protiv Rada u gostima. Ipak, napravili su nam sjajan doček, prijatno nas iznenadili, ali prava proslava nas tek očekuje. Jasno je koliko nam znači njihova podrška, oni su naš 12. igrač. Nadam se da će ih u što većem broju doći protiv Radnika, a mi ćemo dati sve od sebe da im to vratimo pobedom na tom meču i duplom krunom", rekao je Zvezdin vezista Branko Jovičić.

Prodaja ulaznica na blagajnama "Marakane" obavljaće se u petak od 10 do 18 časova i subotu od 10 do početka utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC