• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Individualni problem prerastao u grupni - i to pred derbi!

Autor Milutin Vujičić

Savo Milošević vidno nezadovoljan izdanjen svoje ekipe na gostovanju u Subotici.

 Spartak-Partizan-3-2-izjava-Savo-Milosevic Izvor: MN PRESS

Partizan je dobro djelovao poslije "restarta" sezone i pobjedama protiv Mladosti (4:1) i Radnika (2:1) obradovao je navijače, ali ih je i pošteno zabrinuo pred derbi u Kupu naredne srijede.

Crno-bijeli se iz Subotice vraćaju poraženi i sa čak tri gola u mreži (3:2). Spartak je preokrenuo rezultat na Gradskom stadionu i u drugom poluvremenu pokazao mnogo bolju igru od igrača Sava Miloševića, pa je zbog toga trener Partizana bio vidno razočaran.

Možda će vas zanimati

Na pitanje šta nije valjalo u igri Partizana, nasmijao se, pa odgovorio.

"Mnogo toga… Nemamo vremena da bih sve ispričao", kazao je Savo Milošević i potom pojasnio da su njegovi igrači u takmičarski nevažnoj utakmici za Partizan mislili na onu važniju.

Ona se igra već naredne srijede u Humskoj i to protiv najvećeg rivala Crvene zvezde.

"Glava nije bila na utakmici i očigledno su misli bile usmjerene na derbi, a to je pogrešno. Rekao sam da ima dosta stvari da mi se ne dopadaju, a sada već grupa postaje problem!", kazao je Milošević koji je time vjerovatno mislio na stvari o kojima je govorio prethodnih dana.

To se prije svega odnosilo na Umara Sadika, koji je u prethodne dvije utakmice "podigao puls" Miloševiću, ali ovoga puta nije mislio samo na njega...

"Mi moramo dosta stvari da popravimo ako hoćemo dalje".

S obzirom na to da je Nemanja Nikolić, fudbaler Partizana na pozajmici u Spartaku, postigao dva pogotka i bio igrač meča u Subotici, upitan je Milošević i o njegovom povratku u Humsku.

"Otom-potom", samo je kratko konstatovao trener Partizana.

Što se tiče Spartaka, za njih današnji meč nije bio naročito važan pošto ne mogu u Evropu, ali su uprkos tome u "šarenom sastavu" ostavili odličan utisak.

"Svi su nas otpisali, ali mi smo znali šta je istina. Mi smo bolja ekipa nego prije pola godine, bolje nego kada smo doživjeli debakl u Kupu, rastemo iz dana u dan. To što smo najmlađi u ligi nema težinu ako ne napreduju i ne pobjeđujemo, a mi to sve radimo. Sve što smo radili ima težinu. Falila su nam četiri igrača, ali mladost ne zna za respekt. Drugo poluvrijeme smo se dogovorili za agresiju, izašli smo više, dali smo golove i priveli meč kraju", kazao je trener Vladimir Gaćinović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC