• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgovor Milojku Pantiću: Zvezda nije izgubila ništa jer ne navijaš za nju

Autor Mladen Šolak

Sportski komentator se "odrekao Zvezde", a prozvani Dragan Vasiljković "Kapetan Dragan" odgovorio mu je istog dana.

 Milojko-Pantic-Dragan-Vasiljkovic-Kapetan-Dragan-Crvena-zvezda-dres Izvor: MN PRESS

Nekadašnji sporstki komentator Milojko Pantić oštro je u utorak kritikovao Crvenu zvezdu i njene čelnike jer su nedavno poklonili dres Draganu Vasiljkoviću, "Kapetanu Draganu", koji je ovog proljeća odslužio 13,5 godina zatvora zbog ratnih zločina u Hrvatskoj.

Pantić je govorio oštrim tonom, nazivao Dragana Džajića i Zvezdana Terzića "krpama", kao i Vasiljkovića, koji mu je odgovorio u utorak, a tu poruku prenijele su "Večernje novosti".

Možda će vas zanimati

"SLUČAJNI Srbin, vječiti Titov Jugosloven, za dom spremni Milojko Pavelić, u akutnom i intenzivnom napadu autošovinizma, riješio je, tačnije nije više mogao da izdrži da se ne autuje: otkrio je "urbi et orbi" da je on u dubini duše uvijek bio ljubitelj crveno-bijelih, ali ne Crvene zvezde, već grba Nacističke Države Hrvatske ili popularnije - naših milih kockastih Ustaških susjeda!", poručio je on.

Vasiljković je na optužbe da je pucao na sunarodnike Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića odgovorio:

"Ja nikada nisam ratovao sa nekakvom "nacijom Roberta Prosinečkog", zar si dragi moj Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi tako svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživio halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog vidio kao nekakvog Ustaškog Mojsija i Oca Nacije? Nacije Ante Pavelića i ostalih ustaških monstruma, srbomrzaca, srboždera i srbosjeka?"

Vasiljković je odgovorio i podsjećanjem na ubijanje srpske porodice Zec u Zagrebu tokom rata, uz poruku da su Milojku Pantiću "daleko bliži ti zlikovci sa kojima se očigledno identifikuje, a na koje sam ja pucao braneći moju domovinu i moj srpski narod od ustaških krvoloka i potomaka rukovodilaca industrijskih pogona za ubijanje srpske djece ispod 14 godina starosti. Sjetimo se da je samo u Sisku život izgubilo 11.000 srpske djece".

Vasiljković je rekao da Pantić više žali za zlikovcima koji su činili zločine nad Srbima i dodao:

"Nisam čuo da se Milojko Pantić stavio u zaštitu svojih srpskih sunarodnika. Očigledno su mu daleko bliži ustaški sunarodnici. Ma nije vrijedan komentara. Ne verujem da je Zvezda išta izgubila ali on je izgubio sve".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC