• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj štrajka glađu fudbalera: Lekari im prekinuli protest, jedan u bolnici!

Autor Mladen Šolak

Zdravlje jednog fudbalera je ugroženo, pa su im stručnjaci savetovali da prestanu.

 Kraj štrajka glađu fudbalera Borac Čačak: Lekari im prekinuli protest, jedan u bolnici! Izvor: Tanjug

Bivši fudbaleri Borca i Jagodine bore se za isplatu svojih zarada u tim ugašenim klubovima i u tu svrhu pokrenuli su i štrajk glađu.

Posle tri dana, taj štrajk je u sredu prekinut.

Možda će vas zanimati

Sindikad profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" saopštio je da su igrači odustali od takvog štrajka zbog preporuke lekara nakon što je jednom igraču narušeno zdravlje i hospitalizovan je.

Prijem kod nadležnih u gradu nisu dobili.

Pročitajte saopštenje.

"Bivši igrači FK Borac i FK Jagodina doneli su odluku da nakon tri dana prekinu štrajk glađu. Razlog pomenute odluke je narušeno zdravlje igrača zbog čega je jedan igrač i hospitalizovan, nakon intervencije Hitne pomoći. Takođe, prekid štrajka savetovali su nam i lekari čiji savet smo poslušali i zahvalni smo im na brizi i požrtvovanju. Veliko hvala i svim trenerima i igračima iz Srbije i sveta koji su nam poslali na stotine video poruka podrške.

Nažalost, ljudi iz gradske uprave grada Čačka koji su porodice igrača izigrali i doveli na rub egzistencije, nisu se udostojili da pozovu igrače na razgovor iako su im igrači bili ispod prozora. Nisu se udostojili u prolazu da kažu ni dobar dan igračima, što nema veze sa štrajkom glađu već je to stvar elementarne kulture.

Bivši igrači FK Borac i FK Jagodina posebno se zahvaljuju građanima Čačka koji su ih svakodnevno obilazili, pružali podršku i donosili vodu a bilo ih je na stotine, kao i pripadnicima policije koji su se sve vreme ponašali veoma profesionalno.

Nadamo se da će ruka pravde stići sve ljude iz gradskih uprava grada Čačka i grada Jagodine, da će odgovarati za sva krivična dela koja su počinili kao što se nadamo da će ista kazna stići i sve one koji su učestvovali u propasti FK Sloboda iz Užica, FK Timok iz Zaječara itd.

Takođe, zahvalni smo FIFPro i FIFA sa kojima ćemo rešiti status igrača u narednom periodu.

Pozivamo još jednom policiju i tužilaštvo da reaguju a funkcionerima gradskih uprava Čačka i Jagodine poručujemo da žive sa svojom sramotom, upisani u istoriju sveta kao prvi gradski funkcioneri zbog kojih su profesionalni sportisti štrajkovali glađu", navedeno je u saopštenju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC