• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sadik o interesovanju Mančester junajteda: U Partizanu sam našao svoj put

Autor mondo.rs

Nigerijski napadač Umar Sadik na cijeni poslije sjajne igre u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde. pročitajte šta kaže o napisima u inostranim medijima i interesovanju klubova.

 Sadik-o-interesovanju-Mancester-junajteda Izvor: MN PRESS

Umar Sadik je došao prošlog ljeta u Partizan, kao pozajmljeni igrač iz Rome. Na početku je bilo mnogo onih koji su ga osporavali, nazivali ga "čapljom", "drvetom"... Stručni štab Partizana imao je povjerenja u njega, a Sadik je to znao da vrati i vraća.

Ovaj 23-godišnjak je odlično odigrao polufinalnu utakmicu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, imao sjajan dribling i asistenciju za gol odluke, što je bio povod navijačima Partizana da poslije pobjede skandiraju njegovo ime. A na tribinama stadiona na Topčiderskom brdu bili su i predstavnici raznih inostranih klubova, koji su u bilježnicama podebljali njegovo ime.

Možda će vas zanimati

Prava senzacija je informacija da se za njega interesuje Mančester junajted!

"Veliki kompliment za mene kao igrača! Ali, vjerujtej ništa nije slučajno. U Partizanu se radi temeljno pred svaku utakmicu i ne samo kada govorimo o taktici i video analizama već i o ljudskom odnosu. Da li je to šef (Savo) Milošević ili neko drugi iz stručnog štaba, oni su uvijek tu za nas. Partizan ni je mnogo pomogao u karijeri, našao sam svoj put i sada samo slijedim ono što traže od mene. Mislim da je ovo samo početak mog uspjeha, a motivacija je tu", rekao je Sadik poslije informacije iz Engleske.

Konkretno o Mančester junajtedu:

"Što se tiče Mančestera, mislim da su u Beogradu bili iznenađeni našom igrom (u Ligi Evrope 24. oktobra 2019. godine) i da su zato tokom gostovanja izveli najbolji tim, što poslije nije bio slučaj. To dovoljno govori o poštovanju prema Partizanu".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC