• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sise pokazuje kvalitet za Partizan: Ograničenje za strance nije problem

Autor Vladimir Sukdolak

Samo od fudbalera zavisi da li će posle priprema potpisati ugovor sa Partizanom. Za sada su u stručnom štabu zadovoljni.

 Abdulaj-Sise-kvalitet-za-Partizan Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Abdulaj Sise već nekoliko dana trenira sa fudbalerima Partizana i u Humskoj su, prvi su utisci, veoma zadovoljni reprezentativcem Gvineje.

U Partizan je stigao na preporuku Sejdube Sume i za potpis ugovora sa "parnim valjkom" moraće da prođe još jedan test, a to su pripreme na Zlatiboru, gde će verovatno dobiti priliku u prijateljskim utakmicama.

Možda će vas zanimati

Trener crno-belih Savo Milošević za sada je zadovoljan onim što je video.


"Sise je desni bek i nemam informaciju da je igrao štopera. Suma nam ga je pomenuo pre nekoliko meseci… Rekao nam je da je iskusan igrač, reprezentativac, što nam je potvrdio radom i zalaganjem na Zlatiboru. Od njega sve zavisi, da li će potpisati ugovor. Prvi utisci su vrlo povoljni", zadovoljan je Milošević.

Na pitanje da li ograničen broj stranaca u Superligi može da utiče na angažovanje Sisea, šef stručnog štaba Partizana je odgovorio:

"Partizan obično nije imao više stranaca od dozvoljenog, ako budemo procenili da Sise ima kvalitet i da poveća konkurenciju u Partizanu, on će biti šesti. Da pomenemo da je Zvezda imala 8-9 igrača, a da su mogla da igraju samo četvorica, tako ćemo i mi u rotaciji da menjamo mesta. Evidentno je da Sise ima kvalitet, nemamo nikakve troškove, on je slobodan igrač, ako možemo da dobijemo dobrog igrača za male pare, moramo da se potrudimo da to iskoristimo", podvukao je Savo Milošević.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC