• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan cilja nova pojačanja: Evo kada dolaze…

Autor Vladimir Sukdolak

Sigurno je samo da "parni valjak" neće biti brzoplet u letnjem prelaznom roku. Žurba samo ako bude prodaje…

 Pojacanja-Partizana-Savo-Milosevic-letnji-prelazni-rok Izvor: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Velikim promena u timu Partizana ovog leta neće biti.

Ekipu je napustio Strahinja Pavlović, a novi član "parnog valjka" postao je Maki Banjak, koji se još nije priključio novim saigračima. U međuvremenu je u Humsku stigao i desni bek Abdulaj Sise i kroz probu pokušava da se izbori za potpis sa crno-belima.

Možda će vas zanimati

Moguće je da "parni valjak" do kraja prelaznog roka potpiše još neka imena, ali se Miloševiću i njegovim saradnicima ne žuri.

"Moramo da pronađemo igrače koji će zaista biti pojačanja. To nije lako, jer s jedne strane takvi igrači su skupi, a s druge, imamo već formiranu ekipu sa kvalitetnim strancima. Ne žurimo niti planiramo, jedino ako nam neko ode. Ti skupi stranci možda ne budu za mesec-dva. Da budem iskren, očekujem da dovedemo jedno ili dva pojačanja", rekao je Milošević.

Partizan je na Zlatibor doputovao sa četvoricom golmana. Standardnoj trojici se priključio Marko Jovičić, koji se vratio sa pozajmice.

"Uvek smo vodili četiri golmana na pripreme. Od njih zavisi kakav će imati status, a zbog pravila o mladima zavisi kakvu će šansu dobiti Aleksandar Popović. Za sve važi isto: koliko rade, takvu će šansu dobiti. Osim njega, koji će verovatno imati šansu više zbog situacije sa mladim igračima", naveo je trener Partizana i dodao da je proces oko novog ugovora za Nemanju Stevanovića u toku.

Novo pravilo FSS o igračima do 21 godine neće biti problem za crno-bele.

"Rešili smo ga. Imamo golmana Popovića, Denisa Stojkovića, Filipa Stevanovića, Latara Pavlovića, Nikolu Štulića, a tu su još četvorica iz omladinskog pogona. Nećemo mnogo lutati, prednost imaju igrači koji su nastupali prošle godine, ali će ovi momci koji su tek priključeni imati lakši put od prethodnika, jer smo sada prisiljeni da imamo dvojicu do 21. godine u prvih 11. Zahteve i filozofiju igre ne planiram da menjam, oni moraju da dođu na taj nivo", jasan je Milošević.

Trener Partizana odlično poznaje novog pomoćnika Radovana Ćurčića.

"Nema tu novih utisaka. Mi već sarađujemo i znamo se dugo godina. Znamo tačno šta je to što želimo i nije bilo potrebe da se upoznajemo dodatno", podvukao je Savo Milošević.

Možda će vas zanimati






Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC