• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi fali napadač, ali ga možda već ima: Krstović donio pobjedu u 89!

Autor mondo.rs

U samom finišu utakmice Crvena zvezda je došla do pobjede na drugoj test utakmici na ljetnim pripremama.

 Metalac-Crvena-zvezda-pripreme-ljeto-2020.-godina-uzivo-prenos-livestream-Kurir-TV-Zvezda-TV Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je odigrala dobar meč u Gornjem Milanovcu, ali je malo falilo da im Metalac "odoli" zbog slabe realizacije šansi, međutim Nikola Krstović je u 89. minutu donio i drugi trijumf svojoj ekipi tokom ljetnih priprema!

Mladi crnogorski napadač, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Grafičaru, pogodio je na sjajan način glavom i "lobovao" golmana Metalca, poslavši tako Dejanu Stankoviću poruku da definitivno može da računa na njega u 2020/21.

Jasno je da Crvenoj zvezdi nedostaje pojačanje u napadu, van forme su Tomane, Boaći i Pavkov, a možda rješenje već postoji u postojećem kadru...

METALAC - CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

Možda će vas zanimati

Stanković se za drugu proveru na pripremama odlučio za vrlo jak tim, koji je odmah žustro ušao u utakmicu, kao da je u pitanju takmičarska, ali je promašio sve šanse u koje je ušao.

Vrlo raspoložen bio je novi-stari "dirigent" igre Crvene zvezde, sjajni Aleksandar Katai, međutim ni njemu se nije dalo da se opet upiše u strijelce, kao ni da Srđana Spiridonovića počasti asistencijom, pošto je pojačanje iz Poljske šutiralo pravo u golmana.

Aktivan u napadu bio je i Milan Gajić, vidjeli smo i da je Seku Sanogo sve sigurniji, dok je znao i Metalac da odgovori, pa se istakao mladi golman Andrija Katić.

Kada je djelovalo da će se susret završiti bez pobjednika, Zvezda je dodatno "pritisnula" rivala, pokazala da može da vrši presing u visokoj zoni, a centaršut Gobeljića sa desnog boka u gol je pretvorio mladi Krstović kome će to mnogo značiti za samopouzdanje.

Crvena zvezda do srijede ostaje na Divčibarama, a onda se seli u Staru Pazovu gdje će nastaviti da se priprema za narednu sezonu.

CRVENA ZVEZDA: Borjan (od 65. Katić) - Gajić (od 65. Gobeljić), Pankov (od 65. Babić), Milunović (od 65. Degenek), Hajdin (od 30. Eraković) - Petrović (od 65. Vulić), Sanogo (od 65. Jovičić), Ivanić (od 65. Nikolić), Spiridonović (od 65. Radulović) - Katai (od 65. Krstović) i Tomane (od 46. Vukanović).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC