• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja sam Liroj Sane, igram za Bajern, a sad ću otkriti koga je Čelsi kupio!

Autor Milutin Vujičić

Neočekivano se istrtljao na konferenciji za medije...

 Liroj-Sane-otkrio-da-Kai-Haverc-prelazi-u-Celsi Izvor: Guliver, Handout/Getty Images

Bajern je godinu dana jurio Liroja Sanea i na kraju ga doveo "uz popust" ovog leta, a na njegovom predstavljanju u novom dresu - omakla mu se jedna greška.

Dok je odgovarao na pitanja medija, koji su bili zainteresovani za njegove motive dolaska iz Mančester sitija i odluku da posle igranja u Šalkeu obuče opremu Bajerna, brzonogi Liroj Sane otkrio je koga je Čelsi kupio, a to još nije objavio...

Možda će vas zanimati

"Dobro je za Čelsi da su kupili dvojicu supertalenata iz Nemačke. Mislim na Kaija Haverca i Tima Vernera koji su sjajni fudbaleri...", rekao je Liroj Sane nesvestan da "nije smeo".

Naime, Timo Verner je već stigao u Čelsi, platili su ga "plavci" oko 60 miliona evra, dok već neko vreme pregovaraju oko Kaija Haverca koji je želeo da sačeka da vidi da li će se tim Franka Lamparda plasirati u Ligu šampiona, pa bi onda napustio Bajer.

Deluje da je to "već završeno", iako je do kraja ostalo još jedno kolo Premijer lige, pošto je njegov saigrač iz reprezentacije i dobar prijatelj potvrdio bez mnogo uvijanja.

Za sada nije poznato koliko će biti visok transfer Kaija Haverca u Čelsi, spominje se čak oko 100 miliona evra, a ne bi bilo iznenađenje da se zbog ovog gafa Liroj Sane, ili Bajern, uskoro opravdaju putem društvenih mreža.

Direktno su se umešali u posao između Leverkuzena i Čelsija, a klubovi vole da ekskluzivnost zadrže za sebe zbog mnogo stvari.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC