• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za*ebi prijetnje smrću, daj tih 8.000.000, ipak!

Autor mondo.rs

Rumunski trener Mirčea Lučesku na nagovor predsjednika kluba ostao trener Dinama iz Kijeva. Huligani mu još žešće prijete.

 Mirčea Lučesku ipak ide u Dinamo Kijev Izvor: Guliver/getty images/iStock / Getty Images Plus/darkojow

Mirčea Lučesku se preomislio…

Slavni rumunski trener, koji je odavno zašao u osmu deceniju života i koji se proslavio vodeći 12 godina Šahtjor iz Donjecka, ipak će ostati trener Dinama iz Kijeva.

Lučesku je bio spreman da odbije ugovor vrijedan 8.000.000 evra, jer je grupa navijača Dinama poslala prijeteću poruku rumunskom treneru, ali ne zbog toga što je vodio najvećeg rivala kijevskog kluba, već zbog izjave da su Ukrajina i Rusija isto.

Možda će vas zanimati

  Navijači Dinama poznati su kao profašistički orjentisani.  

"Nažalost, odlučio sam da odustanem od saradnje sa Dinamom. Zahvalan sam porodici Surkis, koja mi je ukazala povjrenje, ali za mene je nemoguće da radim u neprijateljskoj atmosferi, naročito kada je rasplamsavaju navijači čija je podrška preko potrebna klubu. Nikada nisam bio kukavica i uvijek sam prihvatao izazove, ali ne mogu da dopustim da navijači rade protiv interesa kluba", bio je stav Lučeskua samo četiri dana nakon imenovanja za trenera Dinama. - napisao je Lučesku u mejlu koji je poslao Surkisu.

U međuvremenu došlo je od veleobrta, jer je predsjednika ukrajinskog velikana Igora Surkisa uspio da ubijedi Lučeskua da promijeni odluku.

"Nisam želio da napravim problem Dinamu ni vašoj porodici. Spreman sam da radimo zajedno i uvjeren sam da ćemo rezultatima uspjeti da promijenimo odnos navijača prema mom imenovanju", stoji u novoj poruci Rumuna.

U međuvremenu je Lučesku dobio još jednu poruku od navijača…

"Mirčea, sve si dobro razumio. Ovdje nećeš moći normalno da radiš! Obećavamo ti ne samo 'toplu' dobrodošlicu, nego i najteže moguće uslove za rad. Ovo će ti biti najteže zarađeni milioni u karijeri. Nikada nećemo zaboraviti tvoje riječi da su Ukrajina i Rusija jedno. Za nas su čast, ponos i istorija važniji od para i trofeja. Do povratka igrača sa odmora imaš još jednu šansu ispravnog izbora i mirnog odlaska", glasila je nova prijeteća poruka navijača Dinama.

Mirčea Lučesku je već napomenuo da nikada nije bio kukavica. Vidjećemo dokle je granica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC