• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moguće je: Zamislite duel Lalatovića i Murinja u Evropi!

Autor Milutin Vujičić

Ako bi se to desilo, znamo da bi bilo nezaboravno prije, za vrijeme i poslije meča.

 FK-Vojvodina-zrijeb-Liga-Evrope-duel-Nenad-Lalatovic-Zoze-Murinjo-potencijalni-rivali-zrijeb Izvor: MN PRESS

Došli smo u vrijeme godine kada se ponovo priča o žrijebovima za UEFA takmičenja!

Osvajač srpskog Kupa, ekipa Vojvodine, počeće kvalifikacije za Ligu Evrope od drugog kola, gotovo sigurno kao nepovlašćena, a tamo je odmah očekuju interesantna imena. Doduše, i dalje postoji mala šansa da UEFA odiseju počnu od 3. runde o čemu smo već ranije pisali...

Možda će vas zanimati

Prvog rivala u Evropi poslije dvije godine saznaće na žrijebu u Nionu zakazanom za 31. avgust, a sudeći po spisku imena - neće im biti nimalo lako.

Najozbiljniji klub s kojim mogu da se sretnu je Totenhem, petoplasirani iz Premijer lige prethodne sezone, koji predvodi niko drugi do Žoze Murinjo. Nema potrebe posebno naglašavati koliko bi bio zanimljiv duel "Specijalnog" i Nenada Lalatovića, pa bi to bilo nezaboravno prije, za vrijeme i poslije meča, pošto su obojica vrlo specifični karakteri.

Vjerujemo da bi za Nenada Lalatovića to bio izazov karijere, posebno jer bi se igrala samo jedna utakmica, a domaćin će biti određen putem žrijeba.

Iz grupe nepovlašćenih bi sa Vojvodinom čekao i TSC iz Bačke Topole, ako uspješno prebrodi prvu rundu, pa bi im tako potencijalni rivali bili sljedeći timovi, s tim da lista nije i dalje konačna i moguća su pomjeranja poslije prvog kola:

Totenhem (Engleska), Bazel (Švajcarska), Kopenhagen (Danska), Volfsburg (Njemačka), APOEL (Kipar), BATE Borisov (Bjelorusija), Galatasaraj (Turska), Malme (Švedska), Standard (Belgija), Steaua (Rumunija), Granada (Španija), Milan (Italija), Rendžers (Škotska), Maribor (Slovenija), Hapoel Ber Ševa (Izrael), Rosenborg (Norveška), Apolon (Kipar), Rem (Francuska), Fehervar (Mađarska), Rio Ave (Portugal), Dinamo Moskva (Rusija), Škendija (S. Makedonija), Viljem II (Holandija), Nju Sejnts (Vels), Jablonec (Češka), Dinamo Minsk (Belorusija), Leh Poznan (Poljska), Kolos (Ukrajina), Hartberg (Austrija), Aberdin (Škotska), Zrinjski (Bosna i Hercegovina), Alaškert (Jermenija) i Kairat (Kazahstan).

Evidentno je da među ovim klubovima ima i slabijih ekipa od Spursa kojima bi se Vojvodina radovala da ih izvuče u drugoj rundi takmičenja planiranoj za 31. avgust.

Jedini klub iz druge runde kvalifikacija s kojim Vojvodina ne može da igra je Partizan.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC