• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović odlazi, uskoro će i Kulibali: Škrtost će preskupo da košta Napoli!

Autor Pavle Knežević

A taman je Gatuzo posložio štopere...

 Nikola-Maksimovic-napusta-Napoli-De-Laurentis-Gatuzo-Kulibali-fudbal-transferi Izvor: Guliver/Getty Images/Francesco Pecoraro

Trener Napolija Đenaro Gatuzo upario je Kalidua Kulibalija i Nikolu Maksimovića i tako dobio konačno štoperski par za miran san, ali, ako su informacije iz Italije tačne, ovog ljeta bi mogao da ostane bez obojice!

Prema saznanjima lokalnog Il Matina, koje prenosi Mozzartsport, pregovori Napolija i Maksimovića oko novog ugovora prekinuti su zbog toga što je gazda Aurelio De Laurentis srpskom reprezentativcu ujmesto povišice ponudio – smanjenje plate. Vjerovali ili ne!

Možda će vas zanimati

Razlog znate, u pitanju je stanje na tržištu poslije pandemije, odnosno u toku pandemije. Maksimović sada ima milion i po godišnje, a još od zimus se piše da bi sada mogao da dobije 2,5 miliona. Ipak, De Laurentis mu je ponudio sada 1,3 miliona!?

Maksimović je to, naravno, odbio, tako da je menadžer Fali Ramadani počeo da mu traži novi klub.

Everton je navodno spreman da mu ponudi platu od dva miliona evra po sezoni, ali zainteresovanih ima i u Italiji. I to ne malo. Tu su Fiorentina, Roma, Lacio i Milan. Svi oni bi mogli da plate tih dva miliona, dok bi Napoli na ime obeštećenja mogao da računa najviše na 25 miliona.

A možda ni toliko, jer Maksimović ulazi u posljednju godinu ugovora.

Na to treba da se doda da je Mančester Siti, prema informacijama Sport Italije, povisio ponudu za Kulibalija na 65 miliona, dok Napoli traži 80.

Napoli je već sve dogovorio sa Gabrijelom Magaljaešom iz Lila. Ranije je dao 50 miliona evra – bez bonusa – za Lilovog Viktora Osimhena.

Čeka se da ode i Arkadijuš Milik, pa da sa tim i novcem od prodaje jednog ili obojice štopera Gatuzu bude obezbijeđen budžet za nova pojačanja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC