• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona kod srpskih sudija: Đurđević i Ristić pozitivni, ostaju u Saudijskoj Arabiji dok se ne izliječe

Autor Pavle Knežević

Đurđević i Ristić pozitivni na koronu, ostaju na Bliskom Istoku dok se ne oporave

 Fudbalske-sudije-pozitivne-korona-virus-FSS-ne-sude-Superliga-fudbal Izvor: MN Pres

Loše vijesti stižu iz Fudbalskog saveza Srbije! Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, dvojica najboljih srpskih pomoćnih sudija, pozitivni su na korona virus i neće suditi na nedjeljnom meču između Javora i Vojvodine!

Njih dvojica su prvobitno bili delegirani za ovaj meč, zajedno sa glavnim sudijom Milošem Milanovićem, ali je FSS u međuvremenu izvršio predelegiranje s obzirom na to da su Ristić i Đurđević ostali u Rijadu gdje su sudili finiš lige u Saudijskoj Arabiji.

Možda će vas zanimati

Ovu vijest za Telegraf je potvrdio i sam Đurđević kog je naš portal kontaktirao tragom vijesti da je pomenuti dvojac "sklonjen" sa meča u Ivanjici koji se igra u nedjelju.

"Nakon završetka prvenstva Saudijske Arabije, u srijedu smo testirani PCR testom zbog puta nazad u Srbiju. Test je bio pozitivan. Radili smo i drugi kontrolni čiji rezultat je takođe bio pozitivan. I sada se nalazimo u izolaciji", rekao je Đurđević.

On je dodao da o njima brinu ljekarski tim ministarstva zdravlja Saudijske Arabije i nacionalnog saveza, kao i da je ambasador Srbije Muhamed Jusufspahić ponudio svu pomoć. Oni su u kontaktu i sa FSS, koji je takođe ponudio pomoć.

"Za sada se osjećamo dobro, nemamo nikakvih simptoma i sve je u najboljem redu. Testirani smo četiri puta za ovih mjesec dana provedenih u Arabiji, ali nažalost virus nas je na kraju našao. Nadamo se da će sve brzo proći i da ćemo se uskoro vratiti na naše terene u Srbiji", rekao je Đurđević.

Ristić i Đurđević su licencirane VAR sudije, tako da ih savez Saudijske Arabije izuzetno cijeni i često ih zove da sude mečeve nacionalnog prvenstva.

Ovom prilikom im želimo brz i bezbjedan oporavak!

(MONDO/Telegraf)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC