• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljetna "sječa" u Crvenoj zvezdi: Otišao čitav tim, a to vjerovatno nije kraj!

Autor Milutin Vujičić

U toku dana realniji su odlasci nego dolasci...

 Crvena-zvezda-prelazni-rok-dolasci-i-odlasci-igraca-posljednji-dan-prelaznog-roka Izvor: MN PRESS

Posljednji dan prelaznog roka u Crvenoj zvezdi ne bi trebalo da donese veliki broj promjena, ali ono što je već sada evidentno jeste da je igrački kadar značajno smanjen.

Zvezda je tokom leta pretrpila više odlazaka nego dolazaka, pa je poveliki roster, o kome se priča već duže vrijeme, konačno na optimalnom nivou, a vidjećemo kako će se sa njim Dejan Stanković snaći tokom izazova na tri fronta tokom jeseni.

Možda će vas zanimati

Kada su u pitanju dolasci igrača, Zvezda je dovela svega četvoricu fudbalera - Gelora Kangu, Aleksandra Kataija, Dijega Falćinelija i Srđana Spiridonovića.

Samo u slučaju momka iz Beča je plaćeno obeštećenje (250 hiljada evra), dok su ostali došli kao slobodni agenti ili na pozajmicu. Novo-staro ime u igračkom kadru je i mladi Eraković koji se vratio iz Grafičara, odnosno golman Popović kome je propao odlazak u Bugarsku.

Najvjerovatnije će oni biti i jedine novajlje ovog ljeta, Stanković je već rekao da je zadovoljan igračkim kadrom, ali da će klub reagovati ako bude neki "poklon" na tržištu.

Odlazaka je bilo daleko više iz Crvene zvezde, a vrlo moguće je da bude još novih u toku dana...

Od onih potvrđenih najviše se zaradilo od Matea Garsije (1,3 miliona evra, Aris), Miloša Vulića (800, Krotone), Tomanea (600, Samsunspor) i Branka Jovičića (300, Ural), dok su kao slobodni igrači otišli i Milan Jevtović, Jug Stanojev, Dejan Meleg i Hose Alberto Kanjas.

Izvor: MN PRESS

Na pozajmice su poslati Srđan Babić, Erik Jirka i Marko Konatar, a tako nešto možda očekuje i druge igrače sa manjom minutažom poput Nikole Krstovića.

Izvjesno je da će u toku dana biti potvrđen transfer Dušana Jovančića u Rizespor za 400 hiljada evra, čime bi Zvezda kompletirala čitav jedan tim odlazaka. Time bi igrački kadar bio smanjen na 27 fudbalera i nije isključeno da bude još manji.

Interesovanja iz Turske ima i za Aleksu Vukanovića, traže se opcije za Stefana Hajdina i Veljka Simića, dok je blizu transfera i El-Fardu Ben koga želi Vladan Milojević u Al-Ahliju.

Kod njega je jedina razlika što prelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje duže i mogao bi da ode i poslije 5. oktobra, dok je veoma neizvjesno šta će biti sa Ričmondom Boaćijem kome ugovor ističe krajem godine i koga je Zvezda željela da proda, ali je trenutno povrijeđen.

Ne bi bilo preveliko iznenađenje ako bi Zvezda u toku dana potpisala još jednog veznog fudbalera pošto i Sanogo završava saradnju poslije ove polusezone...

Do sada se najglasnije spominjao Marko Vejinović, ali za sada je to na "dugom štapu".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC