• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi nahvalio Tumbu, SMS-a i Kolarova i poručio: Momci, ispunite mi tu veliku želju!

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena oduševljen je igrom "orlova" protiv Norveške.

 Dragan Stojković Kolarov poruka za Srbiju - Ispunite mi želju plasirajte se na EURO Izvor: Guliver, Ben Radford/Getty Images Europe

Pobijedila je Srbija Norvešku u polufinalu baraža Liga nacija za plasman na Evropsko prvenstvo, a ovu utakmicu pratio je i Dragan Stojković Piksi. 

Poslije meča, imao je jedan zahtjev za srpske reprezentativce. 

Možda će vas zanimati

 "Momci, molim vas, pregazite Škote pa da se više plasiramo na to Evropsko prvenstvo. Da li je moguće da toliko dugo nismo bili na tom velikom takmičenju, posljednji put prije dvadeset godina kada sam i ja igrao? Ispunite mi tu veliku želju, zaslužili ste da se nađete u društvu najboljih i da im pokažete koliko ste dobri", poručio je Piksi u intervjuu za Novosti

On je bio oduševljen igrom srpskog tima, Smatra da rezutlat nije odrazio realan odnos snaga na terenu i da su "orlovi" morali da pobijede i sa većom razlikom. 

"Čestitke svima, mnogo mi je bilo drago što smo se pokazali u pravom svjetlu. Utakmicu u Oslu odigrali smo na visokom evropskom nivou. Izuzetno kvalitetno, borbeno, taktički zrelo. Sve je bilo na svom mjestu, dominirali smo od starta, prije svega tehnički, što je uvijek bio naš zaštitni znak, pa sam se pitao zašto i ranije nismo pokazivali te naše prepoznatljive vrline. Sada je jasno, možemo ovako i moramo ovako. Meč u Oslu je najbolji primjer kako treba nastaviti, zato bi svi igrači još jednom trebalo da zajedno odgledaju ovu utakmicu. Trebalo je i da pobijede sa četiri, pet golova razlike, tolika je bila razlika u klasi. Da nisu prošli dalje, bila bi to nesreća svjetskih razmjera", nastavio je Stojković.

Nisu izostale riječi hvale ni za selektora Tumbakovića.

"Gledao sam utakmicu i sa trenerske strane, naš selektor Ljubiša Tumbaković zaslužuje čistu desetku za taktiku i sistem. Jako inteligentno je pripremio i vodio utakmicu, sva rješenja kao i izmjene ispala su najbolja moguća", smatra Stojković, koji je bio posebno impresioniran igrom Sergeja Milinković-Savića.

"Drugi gol je Sergejevo remek-djelo. Posjeduje veliki potencijal i želim mu da u reprezentaciji postigne još ovakvih lijepih i važnih golova koji će ući u istoriju. Moram da pohvalim i Kolarova koji je odigrao kapitenski, dominantno i sa autoritetom", zaključio je Stojković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC