• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pišu se lažne vijesti, zgrožen sam i frustriran": Pogba demantovao da napušta "trikolore"!

Autor Dragan Šutvić

Razjasnio je stvari

 Pol Pogba demantovao da napušta reprezentaciju Francuske Izvor: Guliver/Matthias Hangst/Getty Images

Pol Pogba ipak će i dalje nositi dres reprezentacije Francuske!

Zemlju "galskih pijetlova", ali i ostatak Evrope, "brzinom svjetlosti" se pronijela informacija da vezista Mančester junajteda napušta najjači tim "trikolora" zbog navodnog neslaganja sa predsjednikom države Emanuelom Makronom i njegove izjave da je "islam izvor međunarodnog terorizma".

Možda će vas zanimati

Spekulisalo se da je Pogba ljut što je Vlada Francuske odlučila da Samuelu Patiju, učitelju koji je obezglavljen zbog pokazivanja izrugljivih karikatura proroka Muhameda na času, nagradi ordenom francuske Legije časti, pa bi se sa muslimanima solidarisao tako što više ne bi nastupao za svjetske prvake iz 2018. godine.

Jedan od medija koji je objavio informaciju o Pogbinom bojkotu nacionalnog tima je britanski San, a Francuz je imao spreman odgovor...

"Dakle, San je to ponovo uradio... O meni kruže apsolutno neprovjerene vijesti, gdje se navode stvari koje nikad nisam ni pomislio, a kamoli uradio. Zgrožen sam, ljut, šokiran i frustriran zbog činjenica da me neki 'mediji' za kreiranje lažnih vijesti, u ovim osjetljivim trenucima za Francusku, ali i stvarajući probleme francuskom nacionalnom timu. Uvijek sam protiv svih vidova terora i nasilja. Nažalost, neki novinari se ne ponašaju odgovorno kada pišu članke, zloupotrebljavaju slobodu izražavanja i ne provjeravaju navode o kojima pišu, stvarajući tračeve ne mareći kako će to kasnije da utiče na živote ljudi o kojima pišu", na Instagramu je napisao Pogba, koji je u dresu sa državnim grbom nastupio 71 put, postigavši pri tome deset golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC