• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ko sam ja da mijenjam Lea Mesija?" Ovo sve govori o odnosu Mesija i trenera!

Autor Dragan Šutvić

Traži formu, nisu se rastali na najbolji način, ali pohvale su i dalje tu!

 kike-setijen-lionel-mesi-izjava-barselona Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Argentinski napadačLeo Mesi trenutno traga za pravom formom, a čini se da u čitavoj 2020. godini ne igra na nivou na koji smo navikli.

Igrao je dobro kod Ernestea Valverdea, ali kada je Kike Setijen došao u januaru na klupu Barselone - mnogi su mislili da će mu njegov ofanzivniji stil i više ležati. Međutim, to se nije pokazalo kao dobitna kombinacija, a sve je kulminiralo debaklom protiv Bajerna (8:2).

Setijen je očekivano dobio otkaz, za novog trenera postavljen je Ronald Kuman, ali Mesi i Barselona i dalje ne funkcionišu kao nekada.

Šta je problem?

Možda će vas zanimati

Ova dvojica trenera nisu uspjela da probude najveću Barsinu zvijezdu iz "sna" i djeluje da ne može baš svako da ga načini najboljim fudbalerom svijeta, a možda je i do toga što Mesi ne poštuje autoritet trenera koji traže previše...

Na koji način se dopire do uma argetinskog reprezentativca otkrio je upravo bivši trener Katalonaca.

"Mislim da je Mesi najbolji svih vremena. Bilo je i drugih velikana, ali kontinuitet koji taj dečko ima tokom svih ovih godina nije zabeležen ni kod koga. Lea je teško trenirati. Ko sam ja da ga mijenjam, ako su ga oni prihvatili takvog kakav je i nisu ga promijenili", počeo je Setijen koji je dodao da Leo nije jedan od fudbalera koji previše pričaju i da je često rezervisan.

"Postoji još jedan sloj osim tog igračkog, što čini stvari komplikovanijim, mnogo komplikovanijim. To je nešto svojstveno mnogim sportistima, što se vidjelo i u dokumentarcu o Majklu Džordanu. Mesi je veoma rezervisan, ali natjera te da vidiš stvari koje on želi. Ne govori previše", zaključio je nekadašnji trener trenutno bljedunjave Barse.

I pored lijepih riječi, ipak slavni reprezentativac Argentine ne pokazuje ni blizu svog najboljeg izdanja. Njegov tim 12. je na tabeli La Lige sa samo osam bodova iz šest odigranih mečeva.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC