• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović zadovoljan i svjestan umora Zrinjskog: Ovo je bila šesta utakmica u 14 dana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener mostarskog Zrinjskog Mladen Žižović bio je zadovoljan pobjedom "plemića" u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega (2:1).

 Zrinjski - Široki Brijeg 2:1, izjave Mladen Žožović i Toni Karačić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Mostarci su "Pod Bijelim brijegom" u zaostalom meču osmog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine stigli do trijumfa (2:1) zahvaljujući "blic krigu" u prvom dijelu, a Široki Brijeg je u nastavku i to u sudijskoj nadoknadi uspio da postigne samo počasni pogodak.

Možda će vas zanimati

"U prvom poluvremenu smo zasluženo vodili sa 2:0 iako smo imali još nekoliko šansi da sve dileme riješimo u prvih 45 minuta. U nastavku se osjetio nedostatak energije, možda i nedostatak snage. Šesta utakmica u 14 dana itekako se osjetila na igračima. Široki Brijeg nas je malo pritisnuo, postigli su gol, ali izdržali smo. Ponosan sam na igrače koji su ostvarili dvije pobjede u nekoliko dana protiv ekipa koje pretenduju na vrh tabele. Moramo biti zadovoljni zbog načina na koji smo slavili", istakao je Žižović poslije meča.

Izvor: MONDO

Njegov kolega sa klupe ekipe sa "Pecare" Toni Karačić najprije je čestitao Zrinjskom na zasluženoj pobjedi, a onda i kratko analizirao derbi.

"Prvo poluvrijeme je sa naše strane bilo jako slabo. Možemo tražiti neke razloge koji su objektivni kod nas, ali to ću zadržati za sebe. Zrinjski je kaznio sve naše greške, dao je dva gola. Mi smo u drugom poluvremenu imali inicijativu, ali bilo je to sve sporo. Da smo ranije došli do gola, možda bi to i bilo bolje, ali ovako, mogu samo da čestitam Zrinjskom", izjavio je trener Širokog Brijega.

Zrinjski je ovim trijumfom preskočio Širokobriježane na četvrtom mjestu na tabeli sa 22 osvojena boda, dok je Široki Brijeg sakupio bod manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC