• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić poslije pobjede nad Borcem: Rekao sam da će nam ovo biti najteža utakmica!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Nervoza i manjak utakmica u novembru se osjetio tokom cijele utakmice", ocijenio je trener Igokee poslije pobjede nad čačanskim Borcem.

 ABA Igokea - Borac izjava Dragan Bajić Izvor: ABA liga/Krka, Drago Perko, kosarka.si

Igokea je u dramatičnoj završnici poenima Nikole Jovanovića i blokadom Edina Atića stigla do pobjede 73:71 nad Borcem iz Čačka i tako upisala petu pobjedu ove sezone.

Trener Igokee podsjetio je poslije meča da je najavljivao izuzetno tešku utakmicu i ocijenio da je u njegovoj ekipi bilo mnogo nervoze.

Možda će vas zanimati

"Čestitam ekipi Borca na fer i korektnoj borbi i želim im puno sreće u nastavku prvenstva, mislim da igraju dobro. Ono što sam ranije rekao da je jako nezgodan tim, da su oni sve ove utakmice koje su do sad odigrali pokazali da igraju lijepu košarku i da imaju određeni kvalitet što su i pokazali u večerašnjoj utakmici. U najavi utakmice sam govorio da je ovo za nas najteža utakmica od početka lige, to se i ispostavilo tako. Moglo se vidjeti da je bilo vrlo teško. Prvo poluvrijeme i otvaranje je bilo puno nervoze i puno grešaka, 11 izgubljenih lopti, ali segment kojim mogu biti zadovoljan je 32 poena. Ipak ekipa Borca je ekipa koja igra na veliki broj poena i kada takvu ekipu spustiš na 32 poena ispostavi se to da je jako dobro”, rekao je Bajić.

On je dodao da je Borac pokazao da je napadački jako nezgodna ekipa, što se vidjelo posebno u drugom poluvremenu.

"Igraju sa nižom postavom gdje svaki od pet igrača širi i to je jako teško kontrolisati i odbraniti. U nekim momentima smo i uspjevali, a u nekima i ne. U nekima smo pravili neke katastrofalne greške kad je odbrana u pitanju, brzo smo ušli u bonus u jednom periodu i omogućili ekipi Borca da postigne lagane poene kroz slobodna bacanja. Nervoza se pokazala i kada je napad u pitanju, a razlog toga je sve to što smo prošli u novembru gdje smo odigrali samo dvije utakmice, gdje nismo imali pravi trenažni proces radimo 5 na 5 i to se sve osjetilo kroz ovu utakmicu. Mi smo na kraju zadovoljni ovom pobjedom, čestitao sam svojim momcima i moramo da dobro analiziramo ovu utakmicu i da već u sljedeću uđemo sa više koncentracije i odgovornosti kad je igra u pitanju", zaključio je Bajić.

Trener Borca Marko Marinović čestitao je Igokei na fer i korektnoj utakmici i ocijenio da je njegova ekipa odigrala dobro drugo poluvrijeme.

“Igrači su se pokazali karakterom i vratili iz nekog minusa i bili u situaciji da pobijede, ali vraćamo se opet na ono staro da imamo problem sa tim iskustvom. Ja ponesen utakmicom ‘zelen kao trener’, nismo uspjeli da pozovemo taj tajm-aut na kraju, jer se sve izdešavalo jako brzo i Igokea je dobila utakmicu. Još jednom čestitam njima i čestitam mojim momcima koji su se borili i bili opet u prilici vrlo blizu pobjede. Mislim i da smo mi pobjedili ne bi bilo zasluženo. Još jednom želim im svu sreću u nastavku sezone, a mi se opet vraćamo na posao, vraćamo se treningu i nastavljamo dalje", rekao je Marinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC