• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sestra ga pobjeđivala, sad ruši velikane sa Zvezdom: Delije opisao jednom riječju - ludilo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ove godine je eksplodirao, ali nažalost navijači su to mogli da vide samo preko malih ekrana.

 džordan lojd intervju Izvor: MN PRESS

Malo je stranaca tako "eksplodiralo" u Crvenoj zvezdi kao Džordan Lojd. 

Američki bek jeste prošle godine imao sjajnu sezonu u Valensiji, ali otkako je u Beogradu postao je jedan od najboljih poentera Evrolige.

Možda će vas zanimati

Ljubav prema košarci mu dolazi iz porodice, pošto mu je otac trener, a sestra je u mlađim danima znala da ga pobijedi na basketu!

"Ona je nekoliko godina starija od mene i pobjeđivala me je, sve dok nisam postao viši od nje. To je promijenilo stvari. Prava smo košarkaška porodica", otkrio je u podkastu KK Crvena zvezda. 

Lojd je naglasio da je i prije dolaska u Zvezdu dobijao poruke u kojima su ga navijači zvali u Beograd. 

"Znao sam gdje dolazim i prije nego što sam potpisao, bilo je dosta ljubavi od strane navijača. Znao sam da ću imati veliku ulogu i bio sam spreman", rekao je Lojd.

Sa Srbijom se upoznao još na koledžu, a onda mu je nekadašnji bek Partizana Vanja Marinković do detalja opisao stanje u Beogradu. 

"Dva momka iz Srbije Miloš i Nikola su igrali sa mnom na koledžu, ali mi je Vanja Marinković otvorio oči. Pričao sam i sa Lorencom Braunom koji mi je rekao da je grad sjajan", otkrio je Amerikanac, koji je bio oduševljen navijačima Crvene zvezde kada je sa Valensijom stigao u Beograd prošle sezone. 

"Ludilo! O čemu se ovde radi? Izvadio sam telefon i počeo da snimam, policija je imala one štitove... Potpuno ludo iskustvo za mene!"

Na kraju je istakao da u Valensiji nije pokazao svoj pun potencijal, te da smatra da je dolaskom u Zvezdu pokazao da je jedan od najboljih igrača u Evroligi.

"Ima toliko stvari koje nisam pokazao prošle godine. Pričao sam sa momcima koji su igrali ovdje i vidio da je ovo sjajna prilika da u velikom klubu dobijaš velike utakmice. Želio sam da pokažem da sam u vrhu u Evropi. Imali smo pet ili šest neizvjesnih utakmica, da smo imali navijače pobijedili bismo neke od tih mečeva. Mislio sam da imamo šansu za plejof na početku sezone, jer imamo dobar tim sa dosta potcijenjenih momaka", zaključio je Lojd. 

Džordan Lojd KK Crvena zvezda podkast
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC